reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie się zastanawiam jaki rozmiar powinnam kupić :p
A były inne kolory? Na wiosnę byłyby idealne, takie lekkie :)

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Klaudia nie martw się waga pisałam wyżej moja przyjaciółka schudła 5 kg w ciazy a do porodu szła to miała +2kg od wagi przed ciąża a mała Eliza 3500g zdrowa jak rybka

16udyx8di9hvrs5t.png

Jem to na co mam ochote, mama mi prawi kazania, ze nie daje dziecku witamin. Ani soku z burakow ani z marchewki itp. Ale chyba nie musze wmuszac w siebie czegos czego nie lubie i nie przelkne ? Raz mam brzuch raz nie mam, moze zacznie sir wszystko normowac bo nawet piersi stanely w miejscu :(

Jem to na co mam ochote, mama mi prawi kazania, ze nie daje dziecku witamin. Ani soku z burakow ani z marchewki itp. Ale chyba nie musze wmuszac w siebie czegos czego nie lubie i nie przelkne ? Raz mam brzuch raz nie mam, moze zacznie sir wszystko normowac bo nawet piersi stanely w miejscu :(

nic sie nie przejmuj bo dziecko najpierw pobiera od ciebie wszystko pozatym to nie rozwiązanie wmuszać w sobie zeby jesc.. z moich obserwacji wynika ze po 20 tyg i brzuszki rosną i waga idzie w gore narazie nasze dzieci maja 140g i 10cm wiec naprawde nie ma sie co dręczyć wagą ;) nic tylko sie cieszyc ze nie tyjesz naprawde pozniejsze miesiace daja nam jeszcze w kosc bolece plecy, ocieżałość a po porodzie bedziesz sie cieszyc ze wygladasz jak przed i mozesz byc sexi mamuska

Link do: Co wpływa na obraz usg w ciąży - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet artykuł o tym co ma wpływ na obraz usg :) a co do kobitek z tylozgieciem macicy : wasza macica w II trymestrze już nie będzie w tylozgieciu i idzie (rośnie) do przodu (jak z reszta każda) i już nie ma wpływu na usg

f2w39n7303c24ozn.png
Tak wiem, lekarz mi o tym mówił, że jak zacznie się powiększać to automatycznie będzie się prostować :)

No ja planuję robić co dwa tygodnie ale nie wiem czy będę je dawała do ramek bo dużo by ich było :p Ale na pewno zrobię sobie jakieś ekstra specjalnie do ramki, myślę o takim wspólnym z moim M i brzuszkiem [emoji7]

Ja sie umowie do znajomej fotograf, robi przeslicze zdjecia z brzuszkami i dzieci. A kiedys polacze te dwa zdjecia i powiesze za szklem na scianie :)

@Marika92 to napewo maleństwo Cię puka od środka ja mam tak samo cały czas czuje niziutko po lewej stronie takie pukniecia raz mocniejsze raz lżejsze jak leżę czy coś słodkiego zjem dziś rano jak wstałam 5ez dostałam kopniaczka cudowne uczucie a w pierwszej ciąży tez poczułam w 18 tygodniu :)

reklama
Do góry