A były inne kolory? Na wiosnę byłyby idealne, takie lekkieNo właśnie się zastanawiam jaki rozmiar powinnam kupić![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A były inne kolory? Na wiosnę byłyby idealne, takie lekkieNo właśnie się zastanawiam jaki rozmiar powinnam kupić![]()
Klaudia nie martw się waga pisałam wyżej moja przyjaciółka schudła 5 kg w ciazy a do porodu szła to miała +2kg od wagi przed ciąża a mała Eliza 3500g zdrowa jak rybka
![]()
A były inne kolory? Na wiosnę byłyby idealne, takie lekkie
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jem to na co mam ochote, mama mi prawi kazania, ze nie daje dziecku witamin. Ani soku z burakow ani z marchewki itp. Ale chyba nie musze wmuszac w siebie czegos czego nie lubie i nie przelkne ? Raz mam brzuch raz nie mam, moze zacznie sir wszystko normowac bo nawet piersi stanely w miejscu![]()
Tak wiem, lekarz mi o tym mówił, że jak zacznie się powiększać to automatycznie będzie się prostowaćLink do: Co wpływa na obraz usg w ciąży - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet artykuł o tym co ma wpływ na obraz usga co do kobitek z tylozgieciem macicy : wasza macica w II trymestrze już nie będzie w tylozgieciu i idzie (rośnie) do przodu (jak z reszta każda) i już nie ma wpływu na usg
![]()
No ja planuję robić co dwa tygodnie ale nie wiem czy będę je dawała do ramek bo dużo by ich byłoAle na pewno zrobię sobie jakieś ekstra specjalnie do ramki, myślę o takim wspólnym z moim M i brzuszkiem [emoji7]