reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A jak to jest w ogóle z tą położną? Czy ona musi pracować w danym szpitalu? Bo trochę mnie zastanawia czy szpital pozwala takiej położnej z zewnątrz być przy porodzie w swoim szpitalu.

Ja nawet nie wiem gdzie szukac takiej poloznej, i ciekawa jestem opini porodu w kieleckim szpitalu. Jeszcze mam troszke czasu na wybor poloznej i miejsca ale juz glupieje jak mysle o porodzie..

reklama
A to nie jest tak, że dzidziuś mógł się trochę przemieścić i już nie jest z lewej strony? Mnie właśnie kłuje od wczoraj z lewej, nie jakoś mocno ale jednak czuć.
Mnie to tak minutę kulo bez przerwy więc raczej nie bo gdyby to było Malenstwo to by było delikatniejsze... I czułabym jakieś zmiany... Smyrania, pukania a nie jak by mi ktoś ołówek wbijał [emoji16][emoji16] ale podejrzewam, że to jelita :) raz czułam Malucha całkiem przypadkiem (widocznie był w idealnym, czułym miejscu bo od tamtego razu nie czułam a to było za wcześnie na ruchy jak na pierwsza ciaze) a to nie było to

f2w39n7303c24ozn.png

klaudia ja jade rodzić do gliwic do szpitala tam mam mozliwosc wykupienia od nich polożnej 700,00 zl jade tam w 5 mieisiacu ogladam szptal, jest rozmowa z ordynatorem lekarzami i wybieram konkretna polozna i od tego momenntu ona jest ze mna w kontakcie, ja akurat wiem ktora wybrac bo moja kolezanka mi polecila tez tam rodzila no i ona jest ze mna tez od momentu przyjecia na oddzial caly porod dodatkowo moge sobie wykupic po porodzie pokoj z lazienką 250,00 w cenie sa masaze po porodzie przez caly pobyt, pani od laktacji calosc 1000,00 zl wiec nie jest to jakis wielki wydatek a spokoj i poczucie bazpeiczenstwa bezcenne
przy corce rodzilam w innym szpitalu 8 lat temu to koszt byl 300 zl ale ona wtedy przyjezdzala do mnie na sam porod

Super opcja, Ciekaer czy blizej mnie w szpitalu jest taka mozliwosc ;) bo do gliwic mam spory kawalek

Ola ja czuje to pukanie cały czas z prawej Str na dole tak jak leżał mały od początku a dwoją droga ciekawe od którego tyg dziecko się przemieszcza bardziej na srodek

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No właśnie też jestem ciekawa bo to dziwne jest trochę... Nie znam się i zastanawiam czy to jest tak, że dziecko razem z macica jest z lewej strony brzucha? Bo ja np mam wszystko z lewej... Owulacja z lewego jajnika, łożysko z lewej strony macicy i dziecko też z lewej

f2w39n7303c24ozn.png

No właśnie też jestem ciekawa bo to dziwne jest trochę... Nie znam się i zastanawiam czy to jest tak, że dziecko razem z macica jest z lewej strony brzucha? Bo ja np mam wszystko z lewej... Owulacja z lewego jajnika, łożysko z lewej strony macicy i dziecko też z lewej

f2w39n7303c24ozn.png
Ja nie mam pojęcia z której strony jest łożysko, dziecko i cała reszta, nie pytałam o to. Lekarz tylko wspominał, że łożysko jest ładnie wysoko, tyle wiem.

reklama
Do góry