reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A u mnie gorzej [emoji20] Z tego kataru rozwinal sie okropny kaszel. Nie wiem co z tego wyjdzie[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No właśnie przez ten kaszel dostałam antybiotyk żeby nie skurczać macicy niepotrzebnie... ja piję Stodal bo syrop z cebuli cudów nie zadziałał i odpukać kaszlu już prawie nie ma [emoji4] nie czekaj i Ty za długo z tym przeziębieniem [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Hejo! Co do różnicy wieku to między mną a moim najmłodszym bratem jest 6 lat róznicy. Jak był mały to mnie pilnował, jeszcze ledwo chodził to jak przychodził do mnie jakiś kolega się pobawić na podwórku to on już wybiegał z domu i chciał gryźć :D Ja go malowałam i ubierałam jak laleczke :D W tym roku kończy 20 lat a ja nadal traktuje go jak dziecko mimo że ma prawie 2 metry wzrosty i dźwiga po 100 na klate :D Ale ja też musiałam bardzo szybko dorosnąć i jak miałam 10-12 lat to potrafiłam całe rodzeństwo (było nas 4) wyprawic rano do skzoły lacznie ze zrobieniem sniadania itp.
Jeśli chodzi o projektowanie mieszkania to jest coś co kocham! Jak projektowaliśmy nasze wnętrze to robiłam to z ogromną przyjemnością, potem chodziłam po sklepach i szukałam mebli, płytek, paneli itp. A teraz zaczynamy projekt pokoiku dzieciecego i też już sie cieszę :) Jak posprzątam i będzie dobre światło to wstawie zdjęcia mojego mieszkania na grupę zamkniętą :)
Męczyło mnie gardło i katar. Kupiłam w aptece tabletki do ssania i sól z jakimiś olejkami do nosa. I jest ulga :) Kupiłam te rzeczy z serii *spam* czyli dla kobiet w ciaży :)

Powiem Ci, że ja przy każdym panikuję tak samo[emoji5]️ ale ten kawał jest świetny [emoji5]️ już nie mogę się doczekać, nie mamy dużego bo 3 pokoje 50m ale przedtem mieliśmy 2 42 m niecałe więc widać różnicę [emoji5]️
Haha, a ja przy pierwszym az tak nie panikowalam[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No i nadrobiłam, godzina czytania ale się udało :)
Gratuluję udanych wizyt i synków, no chyba że jest jakaś córeczka i nie zauważyłam, to wtedy też gratuluję :)
Ja to pobiłam rekord dzisiaj, jak wczoraj padłam w łóżku o 22 tak się obudziłam o 5 na siku a później o 10 już wstałam, spałam 12 h :D chyba musiałam odespać wcześniejszą zarwaną nockę :D
A dziewczyny poprawiło Wam się coś w urodzie w ciąży? Bo mi jedyne co to paznokcie rosną jak głupie i są twarde jak kamień. Maluję zwykłym lakierem i się trzyma więc pod tym względem super :D

Gratuluję udanych wizyt i synków, no chyba że jest jakaś córeczka i nie zauważyłam, to wtedy też gratuluję :)
Ja to pobiłam rekord dzisiaj, jak wczoraj padłam w łóżku o 22 tak się obudziłam o 5 na siku a później o 10 już wstałam, spałam 12 h :D chyba musiałam odespać wcześniejszą zarwaną nockę :D
A dziewczyny poprawiło Wam się coś w urodzie w ciąży? Bo mi jedyne co to paznokcie rosną jak głupie i są twarde jak kamień. Maluję zwykłym lakierem i się trzyma więc pod tym względem super :D
Mi się wszystko w urodzie pogorszyło od kiedy jestem w ciaży :D Nawet nie lubię tego że cycki mi urosły bo i przed ciażą miałam duże a teraz? Nie długo będę mogła ich używać jako stoł czy coś :D

Haha, a ja przy pierwszym az tak nie panikowalam[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mi to się nawet wydaje, że przy 2 więcej panikowalam że względu na to, że byłam bardziej świadoma ☺️ a przy 1 sporo rzeczy się jeszcze nie wiedziało, wszystko było nowe, z niektórych rzeczy człowiek sobie nie zdawał sprawy.

reklama
Ja zero Pruszczy ( obym nie napisała i zaraz mi coś wyskoczy) i faktycznie paznokcie twarde o rosną szybko, a przez 2,5 roku miałam non stop żel teraz niedawno zrezygnowałam

Do góry