reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ojej biedny... Oby tylko szybko wrócił do zdrowia.. Pewnie jesteś zmęczona.. Co?

p19u3e3kljjxdsci.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Narazie jeszcze nie chce mi się spać gorzej będzie po południu :/ może mu przejdzie jak narazie nic się nie dzieje

A u mnie gorzej [emoji20] Z tego kataru rozwinal sie okropny kaszel. Nie wiem co z tego wyjdzie[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Helou. Ja i dallej w łóżku z kawusia;) zaraz budzę męża zjemy śniadanie i jedziemy kupić płytki do łazienki i odebrać drzwi;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png
Płytki do łazienki :D
Faaajne zakupy ;)
Akurat łazienkę już mam gotową, ten etap mam za sobą ;) Ale projektowanie łazienki było chyba jednym z przyjemniejszych etapów (pominę tłumaczenie kafelkarzowi mojej wizji.. ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej, u mnie dziś noc ciężka synek miał w nocy gorączkę,(a ja panikara to już go prawie całą noc pilnował am, co chwilę mierzył am temp =nie wiem czy to na żeby bo nic mu nie jest jeszcze nie na dwóch ostatnich piątek :/ oby tylko jakaś infekcja się nie rozwinela
Współczuję chorego synka, i oczywiście trzymam kciuki, żeby to było chwilowe, np z powodu ząbków, żeby się nie "rozłożył"....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Płytki do łazienki :D
Faaajne zakupy ;)
Akurat łazienkę już mam gotową, ten etap mam za sobą ;) Ale projektowanie łazienki było chyba jednym z przyjemniejszych etapów (pominę tłumaczenie kafelkarzowi mojej wizji.. ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja mam jeszcze wszystko do projektowania, 31 dopiero dostaniemy klucze i się zacznie☺️

reklama
Wczoraj przyjechał szwagier z dziewczyną i zostaną z ciocia;)

Ja już mam jakąś inspiracje to łazienka na poddaszu chce żeby była jasna!) Biel i imitacja drewna

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png
Też masz łazienkę na poddaszu? Tak jak ja :)
Ale moja jest biało - szaro - grafitowa (przy czym grafitu nie jest za dużo - zabudowa umywalki, wanny, i kawałek ściany za wc ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry