reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry, witamy was :) Cieszę się, że u was okej, no mimo braku wody, i chorób, trzymajcie się tam cieplutko wypoczywajcie dużo ;) My zaczęliśmy 16tc i na szczęście od jakiegoś czasu nic a nic mnie nie męczy :) O dziwo moja twarz też się poprawiła (mam nadzieje, że nie napisałam tego w złą godzinę) :-D
mam tylko mały problem, ból głowy ale też mam na niego szybki sposób kawa z mlekiem :) chyba mam za niskie ciśnienie ;) i pytanko do was, latałyście, macie zamiar lecieć samolotem w ciąży ? buziaczki ;);):rofl2:

Cześć Dzuewczyny !

Ja bede lecieć w kwietniu, w 24/25 tyg z tego co sprawdzałam to można do 27-28 zależy od linii lotniczych a pózniej trzeba mieć zaświadczenie od lekarza. Chciałabym odwiedzić rodziców a po porodzie napewno z maluszkiem nie polecę.

reklama
Cześć Dzuewczyny !

Ja bede lecieć w kwietniu, w 24/25 tyg z tego co sprawdzałam to można do 27-28 zależy od linii lotniczych a pózniej trzeba mieć zaświadczenie od lekarza. Chciałabym odwiedzić rodziców a po porodzie napewno z maluszkiem nie polecę.
Można latać do 28 tygodnia. Potem też, ale wtedy należy posiadać ze sobą dokument który zwie sie "Meda". Jest to specjalny formularz wypelniony przez lekarza. Najbardziej zaawansowana ciaża jaką zdarzyło mi sie obsługiwać to 35 tydzień :)

Zależy jakim biustem aktualnie dysponujesz :D ja zawsze nowsze z fiszbina ale miękka miseczka a teraz, przy aktualnym „urodzaju” kupiłam sobie 2 sportowe [emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez muszę sie wybrać na zakupy bo moj biust przechodzi moje największe wyobrażenia a to dopiero początek :errr:
Nawet nie wiem jaki rozmiar kupic:confused:
Tez myślałam o sportowym, ale muszę poprzymierzac.

Można latać do 28 tygodnia. Potem też, ale wtedy należy posiadać ze sobą dokument który zwie sie "Meda". Jest to specjalny formularz wypelniony przez lekarza. Najbardziej zaawansowana ciaża jaką zdarzyło mi sie obsługiwać to 35 tydzień :)

Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..

reklama
Do góry