reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak wygląda na żywo (zdjęcie dziewczyny z grupy na fb :) ) Jestem zakochana w tych groszkach [emoji173] Rozważam jeszcze biały stelaż i dno gondoli ale jakoś bardziej mi się chyba podoba cały szary.

Zobacz załącznik 836316
Zobacz załącznik 836317
Zobacz załącznik 836318
Piękne te kropki :D
Jeszcze trochę, to zacznę żałować, że nie kupuję "normalnego" wózka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczynki czy wy też tak lubicie wszystko na ostro ( chodzi mi tu o jedzenie, proszę nie mieć zberwznych myśli :D) właśnie zjadłam rosół taki pieprNy ja lubię wogole na ostro ale teraz w ciąży to już przesada z pieprzem, zakupiłam nawet net cayenne z chili
Ja az tak nie, ale preferuje teraz takie bardziej intensywne smaki i bardziej ostre. Przed ciaza nie lubilam ostrego w ogole. Czyli cos w tym jest[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Piękne te kropki :D
Jeszcze trochę, to zacznę żałować, że nie kupuję "normalnego" wózka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A co znaczy normalnego? :D
Też jestem zakochana w tych kropkach [emoji173]

Sliczny[emoji3] Ja bym wybrala szary[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Na 99% kupimy szary, chociaż byłam się, że będzie ciemny i bury ale na żywo prezentuje się ślicznie :)

Też mam ten macmiror, tyle że ja po prostu mam upławy i coś nie tak z ph. na szczęście bez żadnego pieczenia itp
Ja też mam takie żółtawe upławy czasem ale wszystkie wymazy i ph w normie. Głupieje już od tego bo szczególnie jak zejdę po schodach (mieszkam na 3 piętrze) to zaraz mam na wkladce śluz zabarwiony na żółto. I oczywiście myślę i się nakręcam niepotrzebnie. Ginekolog badał Ci PH? Jakie miałaś?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Proszę dziewczyny pomóżcie bo nie wiem czy dzwonić i się przepisywać na tydzień wcześniej.. ja już nie myślę i chyba się pogubiłam jak to jest z tymi tygodniami.. ostatnią miesiączkę miałam 30. września. na badania połówkowe mam się zgłosić od 20-22 tyg. wizytę mam 26 lutego. to będzie w czasie? bo nie wiem czy to 22 czy i w tym 22 tygodniu mogę iść. głupie pytanie a mam zagadkę..
Z moich obliczeń będe w 22tc i dwa dni.. czy mogę wtedy pójść ?
Wiesz co sama nie wiem. Dla pewnosci przepisalabym sie o tydzien wczesniej. A nie masz mozliwosci zapytac lekarza?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczynki czy wy też tak lubicie wszystko na ostro ( chodzi mi tu o jedzenie, proszę nie mieć zberwznych myśli :D) właśnie zjadłam rosół taki pieprNy ja lubię wogole na ostro ale teraz w ciąży to już przesada z pieprzem, zakupiłam nawet net cayenne z chili
Ja przed ciążą strasznie lubiłam ostre rzeczy a w ciąży całkiem mnie odrzuciło i nie wraca [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

No ja moim też jeszcze anrybiotyku nie podawałam i starszy też zawsze tak wysoko goraczkował tylko nie trzymało go to tyle czasu

Taką wysoką temp miał 7 dni. Na szczęście wczoraj wieczorem spadła i już nie rośnie, a od dzisiaj mamy wysypkę, wiec po konsultacji tel lekarz obstawia trzydniówkę (podobno w skrajnych przypadkach tak wysoka temp przy trzydniówce może się utrzymywać nawet 10 dni). Wieczorem idziemy na wizytę, żeby go obejrzał i zobaczymy co wtedy powie.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
A czyli taka przedluzona trzydniowka. To cale szczescie, ze nic powazniejszego!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Albo nawet trafiony, ale zdublowany ;)

Moim zdaniem pomysł z wątkiem super :D

Tak mi się skojarzyło - ciocia kiedyś powiedziała, że musi pościel kupić, bo stara się sprała, no i podsunęła to jako pomysł na prezent na 25 rocznicę ślubu.. Dostali o ile pamiętam 17 kompletów ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Haha[emoji23] Kazdy temat podlapal. Starczy im do konca zycia[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry