• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

U mnie o tyle jest fajnie że mój tata też jest z bliźniaków dwujajowych, mój dziadek od strony mamy też miał dwa razy bliźniacze rodzeństwo także temat bliźniaków nie był mi nigdy obcy i zawsze brałam pod uwagę to że może mi się przytrafić, skoro nie mogło naturalnie to mega radość że po ivf się udało a wszyscy i tak myślą że to u nas rodzinne[emoji4]
U nas w rodzinie bliźniaków nie pamiętam, zarówno ja jak i mąż. Tez początkowo myśleliśmy, że każdy będzie wiedział, że to po ivf a wcle nikt tak nie myśli :p
Moje babcie już powiedziały, że w rodzinie były bliźniaki i co któreś pokolenie wracają :-D

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
@jasani kciuki za maluszka ✊ ciotki czekają na zdjęcie ❤ niech dalej pięknie się rozwija. ❤
@chlopkers pewnie się odważysz pójść na bete dziś :D więc bety do niebaaaa!!!! Niech zaowocuje zdrowa ciąża i przyniesie mała różowa pupcie ❤✊
Przylaczam sie do zyczen, @chlopkers bety do nieba :) @jasani pochwal sie jaka plec ;) kciuki za zdrowko maluszka, @JoannaRak trzymam kciuki za usg, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry