reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Proszę nas tu od razu informować ile dzieci już ważą :)
Mnie zawsze jak się śni dziecko to jest dziecko i nie wiem cy dziewczynka czy chłopczyk bo tylko trzymam takie zawiniatko :/ czyli totalna niespodzianka, nie mam żadnych trafień, chociaz ostatnio tak sobie pomyślałem że pewnie drugi chłopczyk będzie :) a powiem wam że szkoda że nie mam bliźniaków byłaby dziewczynka i chłopcy sprawa rozwiązana :) najważniejsze żeby zdrowe i donosic :)
A mi w snie wlasnie lekarz powiedzial ze bedzie synek, pozniej trzymalam chlopca na rekach, a dzisiaj rodzilam a pozniej zajmowalam sie nim w domu i widzialm tez siusiolka. :D
Chyba, ze by Ci sie trafily dwie dziewczynki :D to wtedy trzeba znowu czekac na chlopaczka :p

Ja ogarnęłam dom po śniadaniu, i już gotuję barszcz biały na obiadek, później muszę wyjść do ludzi trzeba się wkoncu ogarnąć :D

Tez ide sie zaraz wykapac, zlozyc lozko, zjesc cos i wychodze :p a tak mi sir nie chce, chociaz widze przez okno ze sniegu nie ma i slonko wyszlo :D to moze sie skusze :)

reklama
@Siruna ja biorę Prenatal classic i Prenatal DHA :)

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry