Margana
Fanka BB :)
Hahaha[emoji23] Te jajka nad kolanami[emoji23]
Pośmiejcie się
Może się któraś dokształci![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha[emoji23] Te jajka nad kolanami[emoji23]
Pośmiejcie się
Może się któraś dokształci![]()
Ja dziś miałam robić ,wszystko kupiłam a później pojechałam z moim do Lidla... Zrobiliśmy tak duże zakupy, że garnek się w lodówce nie zmieści i muszę poczekać kilka dni aż coś się zwolni [emoji16] a taka mam chęć...
![]()
Jak przetestujesz to koniecznie napiszChrześniak mojego męża urodził się 13 w piątek. I super chłopakPecha też wybitnego nie ma
Raczej dziecko szczęścia
Więc szukać trzeba aspektów pozytywnych w tej 13
Co do problemów z cerą o których pisałyśmy wcześniej. Dostałam od koleżanek z apteki Link do: Uriage Hyséac preparat punktowy na noc przeciw niedoskonałościom skóry trądzikowej
Stosuję drugi dzień, i widzę różnicę. Oczywiście nie zachęcam od razu do kupna. Moje guzki się zasuszyły. Wyglądam co prawda jakbym miała ospę, ale co tamTestuję dalej i dam wam znać jeśli to nie przypadek a faktycznie cudowne właściwości owej maści.
Skład dla ciężarnych![]()
Mnie też kusi, ale będę twarda...
A potem odwiedzę kilka sklepów [emoji23]
![]()
No i ja od wczoraj zaczęłam robić inhalacje,bo można się wykończyć.Od kilku dni właśnie czuję,że teraz doszły mi zatoki a ten amol pomaga?
Świetny pomysł [emoji16][emoji16] mamMasz balkon? Ja przy takiej pogodzie wykorzystuję balkon jako "dodatkową powierzchnię chłodniczą" [emoji23]
![]()
O to super, już idę grzebać w ustawieniachA łatwiej korzystać na tel czy na lapie bo jakieś przeceny to widziałam że było napisane że dotyczy tylko urządzeń przenośnych czy jakoś tak. Dzięki wielkie
![]()
No ja sie ciesze, ze sporo rzeczy mamy po corce i zaluje, ze nie mamy od kogo dostac reszty[emoji53]Ja się cieszę, że nie mamy w rodzinie małych dzieci, bo nie dostanę od nikogo nic, więc będę szaleć.
Maż biedny drapie się po głowie, że to tyle kasy, a ja się śmieje że chociaż się z tym liczy
Ale mój maż potrafi wydać na malowanie starych części do motorów 2tys, bo ma takie hobby, ale jak widzi wózek za 2tys to mu słaboTaki typ
![]()
No mam na tel, tyle że ja z tel nie lubię korzystać jeśli nie muszę, wolę na laptopieZgraj sobie na sklep playjest jeszcze WISH, MAMA PRZEMYSLANE ZAKUPY. Tez same chinskie rzeczy
z wish ida o wielr szybciej
Jest specjalna apka, ale to już jak kto woliO to super, już idę grzebać w ustawieniachA łatwiej korzystać na tel czy na lapie bo jakieś przeceny to widziałam że było napisane że dotyczy tylko urządzeń przenośnych czy jakoś tak. Dzięki wielkie
![]()
No ja sie ciesze, ze sporo rzeczy mamy po corce i zaluje, ze nie mamy od kogo dostac reszty[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017