dżoasia
Fanka BB :)
Widze ze jest nas wiecej niespiacych krolewienMusi być dobrze. Powodzenia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Widze ze jest nas wiecej niespiacych krolewienMusi być dobrze. Powodzenia![]()
Wyprawilam meza na pociag. I teraz probuje wrocic do spania [emoji14]Widze ze jest nas wiecej niespiacych krolewien![]()
A ja sie od godziny przewracam...Wyprawilam meza na pociag. I teraz probuje wrocic do spania [emoji14]
Kiedy wizyta najblizsza?A ja sie od godziny przewracam...
To milego spania jeszcze![]()
W przyszly czwartek... czyli za cala wiecznosc... czuje sie ok tylko jak zaboli brzuch i leki wyplywaja to mam schizy ze zaraz bedzie krew...Kiedy wizyta najblizsza?jak sie ogolnie czujesz?
Raczej obojetne bo to jest chyba antybiotyk o przedluzonym dzialaniu. Ale pierwsze slysze, ze przed transferem kaza lykac antybiotykTeż już wstałam. Jutro transfer. Zaczyna mnie brać stres trochę.
Mam wziąć sumamed dzisiaj ale tak jest dziwnie napisane na rozpisce, że nie wiem czy rano, po południu czy wieczorem. Może to obojętnie?

Widze ze jest nas wiecej niespiacych krolewien![]()
Widze ze jest nas wiecej niespiacych krolewien![]()
Raczej obojetne bo to jest chyba antybiotyk o przedluzonym dzialaniu. Ale pierwsze slysze, ze przed transferem kaza lykac antybiotyk![]()
Też już wstałam. Jutro transfer. Zaczyna mnie brać stres trochę.
Mam wziąć sumamed dzisiaj ale tak jest dziwnie napisane na rozpisce, że nie wiem czy rano, po południu czy wieczorem. Może to obojętnie?