Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też już wstałam. Jutro transfer. Zaczyna mnie brać stres trochę.
Mam wziąć sumamed dzisiaj ale tak jest dziwnie napisane na rozpisce, że nie wiem czy rano, po południu czy wieczorem. Może to obojętnie?
Szczerze mowiac to wolalabym zeby sie cos zaczelo dziac, bo oprocz nabrzmialych piersi to nic a nic nie czuje (oprocz tego bolu brzucha, ktory przyprawia mnie o zawal). I to powoduje jeszcze wiekszy niepokoj. Ehh... naprawde chcialabym juz wisiec nad uchem, przynajmniej bylabym spokojniejsza :/ (wiem, zrzedze..U mnie po krótkim czasie normalnego spania znów wróciła bezsenność. Więc się przyzwyczaj i Ty
![]()

Ja tak miałam ostatnio i powiem do tej pory mnie czyści i to dziwnie bo wieczorem i rano! Brzuch to tez mam jak oponke! Ostatnio w pracy spytali się czy w ciąży jestem ,a to było w trakcie zastrzyków wiec to normalne!Hej
Powiedzcie mi czy po tych zastrzykach z gonapeptylu też sie kiepsko czułyście?
Kurcze mi strasznie wysadza brzuch,do tego gazy i conajmniej dwa razy w ciągu dnia mnie czyści
Nie wiem czy to jest normalne?i to tylko w dzień zastrzyku,ponieważ na następny dzień jest już ok
Szczerze mowiac to wolalabym zeby sie cos zaczelo dziac, bo oprocz nabrzmialych piersi to nic a nic nie czuje (oprocz tego bolu brzucha, ktory przyprawia mnie o zawal). I to powoduje jeszcze wiekszy niepokoj. Ehh... naprawde chcialabym juz wisiec nad uchem, przynajmniej bylabym spokojniejsza :/ (wiem, zrzedze..)
Też się zdziwiłam ale zauważyłam, że ja mam ogólnie wszystko inaczej niż pozostałe dziewczyny.Raczej obojetne bo to jest chyba antybiotyk o przedluzonym dzialaniu. Ale pierwsze slysze, ze przed transferem kaza lykac antybiotyk![]()
Dziękuję.Ja rano brałam, przed transferem. Powodzenia![]()
Powiedz mi kochana czy mialas we Francji wszystkie badani takie jak tutaj dziewczyny ? Czy podchodziłam do transeru??Ja jestem w Fr może coś ogarne