reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam pytanko, myślicie że to normalne ze glowa boli dzień w dzien?:/ mama mnie nastraszyla ze nie powinno tak byc...
Dzień w dzień nie powinno...
Mierzyłaś ciśnienie? Albo nie masz problemu z zatokami? (czasem się odzywają w ciąży, bo cała śluzówka jest jakby "obrzęknięta")

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Też zastanawiam się nad uszyciem takiego tylko nie wiem jeszcze jak mi to pójdzie bo nie szyłam nigdy. A do środka dawałaś owatę?
Kulkę silikonową, ale dość sporo.
Jak się połapiesz, to moje notatki....
Uprzedzam, robocze... (to dla Lenki było krótsze o 10cm, bo ona niska była, ale pierwotny rozmiar gąbki to było 38x70 ścięte z jednej strony na łuk)
fa4afb8f04c779f54c616e1656af7d71.jpg

Ewentualnie mogę jeszcze jakiś zdjęć poszukać, gdzie bardziej widać jak jest uszyte.
No i zapytam przy okazji przyjaciółki, czy by coś zmodyfikowała w nim po 2,5 roku użytkowania ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kulkę silikonową, ale dość sporo.
Jak się połapiesz, to moje notatki....
Uprzedzam, robocze... (to dla Lenki było krótsze o 10cm, bo ona niska była, ale pierwotny rozmiar gąbki to było 38x70 ścięte z jednej strony na łuk)
fa4afb8f04c779f54c616e1656af7d71.jpg

Ewentualnie mogę jeszcze jakiś zdjęć poszukać, gdzie bardziej widać jak jest uszyte.
No i zapytam przy okazji przyjaciółki, czy by coś zmodyfikowała w nim po 2,5 roku użytkowania ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Czarna magia :D

reklama
Do góry