Lilly40
Fanka BB :)
Powiem wam ze przy starszym synku wszystko było ok test papa badania prenatalne a przy drugim dwa lata później mialam amniopunkcje bo wyszło spore ryzyko chorób genetycznych to były okropne dwa tygodnie
Ale wszystko Ok ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem wam ze przy starszym synku wszystko było ok test papa badania prenatalne a przy drugim dwa lata później mialam amniopunkcje bo wyszło spore ryzyko chorób genetycznych to były okropne dwa tygodnie
Masz rację Lilly ale uwierz mi ja się jednak boję tej ciazy i mam nadzieję ze dostanę jesli nie to będę musiała dac rade
Ale wszystko Ok ???
Tak wszystko dobrze ale samo to czekanie w niepewności to była tragedia mialamv40 lat jak młodszego urodziłam tych badań jest bardzo dużo nie to co 20 lat temuAle wszystko Ok ???
Badań jest od diabła nie to co kiedyśJa nie miałam takich leków jak teraz czytam co i gdzie i jakie badania robią kobiety teraz
![]()
zrobię poczekam jeszcze dwa dni i zrobię to na pewno napiszeDlatego Krecik rób test i chwal się tutaj nam szybciutko [emoji6].... a nie martw się na zapas napewno dasz radę [emoji1307]
zrobię poczekam jeszcze dwa dni i zrobię to na pewno napisze