reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja chyba jutro zadzwonię i umowie się do lekarza prywatnie. Niepokoją mnie te bóle brzucha. Niech sprawdzi. Może to przez dźwiganie i pracę. Nie mam pojęcia. .kurde ...

16udqqmzgjmhetdf.png

Trzymam kciuki ;-* na pewno kogos znajdziesz, moze nie kogos idealnego w 100% ale kogos na czas ciazy i pologu. Zebys miala spokojna glowe.

Myslalas juz o chrzcinach?
My chyba zrobimy w grudniu na swieta :)

Nie mysle o chrzcinach ani o chrzestnych ale w mojej rodzinie przeważnie do 3 miesięcy od urodzin są robione

Ja nie mówię na tygodnie bo i tak większość się pyta a miesiąc to który ?? Wiec odpowiadam koniec czwartego
Ja po połówkowy tez zacznę kupować powoli piżamę szlafrok jakieś kapcie i w razie czego niech leży torba w kacie bo nigdy nie wiadomo jak będzie w późniejszym miesiącu

My z mężem sami córka wczoraj po ur pojechała do babci na noc napewno wróci jutro u nas zaczęły się ferie wiec leżymy razem z pieskami

U nas mija 4 lata od wprowadzenie się do domu i musimy odmalować ściany mąż chce w salonie sufit obniżyć i obowiązkowo taras skończyć tzn podłoga naszczescie tylko została

Wczoraj rozmawialiśmy z mężem na temat imienia i wkoncu jest kompromis i jemu i mnie podoba się Antoś wiec chyba tak zostanie

Co do teściowej temat rzeka... ja o swojej nie będę nawet pisać

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja juz zaczynam panikowac... Do wizyty dwa tygodnie ://
Dwa dni temu mialam juz brzuch taki widoczny, wczoraj duzo mniejszy a dzisiaj juz wogole jestem plaska. Nie mam brzucha nic a nic. Macie tez tak ??

Dwa dni temu mialam juz brzuch taki widoczny, wczoraj duzo mniejszy a dzisiaj juz wogole jestem plaska. Nie mam brzucha nic a nic. Macie tez tak ??
Ja mam rano zawsze mniejszy wieczorem większy ale dzidziol się ruszał więc chyba jest ok

Nie przejmuj się moja przyjaciółka w 25 tyg była płaska jak decha rozmiar xs
Jak szła na cc to się ja zapytali z czym przychodzi do nich [emoji23]
Każdy brzuszek inaczej się robi

Od mojej córki chrzestnymi są moj brat i bratowa męża
Teraz mysle żeby chrzestna była moja przyjaciółka i brat męża ale zobaczymy to tak tylko w mojej głowie kiedyś świtało narazie nie mysle o tym za bardzo

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja chyba jutro zadzwonię i umowie się do lekarza prywatnie. Niepokoją mnie te bóle brzucha. Niech sprawdzi. Może to przez dźwiganie i pracę. Nie mam pojęcia. .kurde ...

16udqqmzgjmhetdf.png

Ja tez ostatnio miewam inne bole niz wczesniej. Bardziej miesiaczkowe, ciagniecia. Ale to chyba normalne w tym tygodniu.
A Ciebie bardzo boli? Masz skurcze ?
Ja jak dzwignelan to pozniej tez bolalo.. To moze od pracy. Dla pewnosci idz jak masz mozliwosc

reklama
Mi te bóle brzucha przeszły dokładnie wtedy jak macica poszła w gore jak ręka odjął bo przez te kilka dni bólu myślałam ze umrę ciągniecie z każdej Str aż do kręgosłupa co do brzuszka pokaże wam jak na codzień wyglada u mnie akurat zdj z sklepu gdzie wrzuciłam na fb
1517136193-d046ca6b0c1f3293-aaaaaa.jpeg
1517136223-231adbf344b733af-aaaaaa.jpeg

Na codzień nie widać go za bardzo
A wieczorek jak arbuz [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry