reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam Was dziewczyny w tą nudną, wiejącą niedzielę :) Na dworze tak piździ że się nosa z domu nie chce wytknąć :(
Wiecie tak się zastanawiam nad mebelkami dla niemowlaka, może doświadczone osoby podpowiedzą co najlepsze albo ktoś ma już coś fajnego upatrzonego :) No bo na ciuszki to myślałam żeby kupić komodę którą później będzie można jeszcze wykorzystać, ale tak sobie myślę że przecież dziecko trzeba gdzieś przewijać no i tu moje pytanie, czy lepiej kupić taką specjalną komodę z przewijakiem czy może taki mały przewijak jako osobny mebel czy może taką nakładkę do przewijania co się kładzie na łóżeczko, a może jeszcze coś innego? Macie jakieś pomysły?

Ech :( nie ma to jak życzliwe koleżanki....
Na sali ze mną leżała dziewczyna, która straciła ciążę w 7tc, i poza całą sytuacją była wkurzona na koleżankę, która miała nikomu nie mówić, a rozgadała całej szkole (dziewczyna w szkole pracowała)
Opowiadanie wszystkim, że jednak nie jest w ciąży....

0d1yrjjgtd95fou3.png

My cala ciaze wiekszosc nie mowilismy I nie mowimy
Facebook nie uzywam tez by publikowac foto
Tzn wiadomo w pracy rosnacy brzuszek widac wiec w pracy P.O. 5 mscu w puereszej ciazy mowilam a teraz nie musze sie tlumacxyc bo nikt mnie tu w de nie zna mieszkamy 5 msc tutaj hih wie tylko rodzina o obecnej ciazy I dziewczyny z innej grupy oraz paru garstka znajomych

Dziewczyny ja nie chcę straszyć bo każda z nas jest inna, ale u mnie bóle jak na miesiączkę to były skurcze takie w dole brzucha uważajcie na nie zawsze lepiej sprawdzić
U mnie skurcze to byl po prostu twardy brzuch, wiec tak jak piszesz- kazda inna. Lepiej wszystko sprawdzic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Naprwno trzeba sprawdzić u lekarza jeżeli coś nas bardzo niepokoi mi moj powiedział ze do 18-19 tyg takie bóle są normalne bo wszystko się przesuwa jednak lepiej być spokojnym i sprawdzić u swojego lekarza

A u nas niedziela wyglada tak [emoji23]
1517136446-e68d38d10438f227-aaaaaa.jpeg

Wiecie ze magda molek tez jest w ciazy babka ma 42 lata szacun normalnie

16udyx8di9hvrs5t.png
E...jak ktos ma kase to moze sie " zajmowac" dzieckiem i w wieku 50 lat[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry