reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja chyba dopiero jak sie oswoje, odpocznr troche, naciesze sie. To wtedy zajme kosciolem, restauracja, goscmi ;)
O chrzcinach mowa? My z chrzcinami wstrzymamy się do świąt bo chcemy w 1 bądź 2 dzień

16udqqmzgjmhetdf.png

reklama
Wróciliśmy właśnie z kolacji w ciemności :) świetna sprawa :) pobudza wyobraźnie i pozostałe zmysły :) polecam :) a i jedzonko smaczne :D

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Matko sporo widzę wszyscy płacicie my akurat za swoje płacimy 500 zł kredytu. Jeszcze przez 9 lat. A to u góry co teraz robimy daliśmy akurat 10 tys bo gość nie chciał tego utrzymywać a tylko nam pasowało. Braliśmy w ciemno bo jak za darmo. Mąż mówi że nawet jak by sobie pokój kinowy tam miał zrobić to bierze. Bo nie wiedzieliśmy jeszcze czy przejdzie nam pozwolenie na schody. W sumie Na dole mamy 58 m i góra 33 wychodzi 91 m2

16udqqmzgjmhetdf.png
Super [emoji106]
A teraz góra przyda się jeszcze bardziej [emoji106][emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wróciliśmy właśnie z kolacji w ciemności :) świetna sprawa :) pobudza wyobraźnie i pozostałe zmysły :) polecam :) a i jedzonko smaczne :D

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Super!
A napiszesz, co dobrego jadłaś? [emoji15]
I czy były jakieś opcje do wyboru (np wege...)?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Super!
A napiszesz, co dobrego jadłaś? [emoji15]
I czy były jakieś opcje do wyboru (np wege...)?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tak, przy rezerwacji zaznaczasz czy wege, mięsne czy rybne dania :) ja wzięłam menu mięsne (danie główne) przystawkę każdy miał taką samą a był tatar z łososia (na szczęście nie zjadłam :D przeczucie chyba HEHE) podany na chipsie z placka tortilli z warzywami sosem anchor, danie główne miałam kaszotto z warzywami - papryką, marchewką, ciecierzycą do tego sałatka z buraków w miodzie - pychaaaa jadłam takie pierwszy raz :D i rolada wieprzowa z boczkiem ale tak miękka ze myślałam że to bitki wołowe :D dania rybne i wege też mieli pysznie wyglądające :)

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Tak, przy rezerwacji zaznaczasz czy wege, mięsne czy rybne dania :) ja wzięłam menu mięsne (danie główne) przystawkę każdy miał taką samą a był tatar z łososia (na szczęście nie zjadłam :D przeczucie chyba HEHE) podany na chipsie z placka tortilli z warzywami sosem anchor, danie główne miałam kaszotto z warzywami - papryką, marchewką, ciecierzycą do tego sałatka z buraków w miodzie - pychaaaa jadłam takie pierwszy raz :D i rolada wieprzowa z boczkiem ale tak miękka ze myślałam że to bitki wołowe :D dania rybne i wege też mieli pysznie wyglądające :)

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Kaszotto bardzo lubię, w wielu wersjach :D
A skoro jest wersja wege, to na pewno jak tylko czas pozwoli, to przetestujemy :D

Na razie powoli wracam do jako takiej aktywności :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć babeczki...

czytałam co pisałyście, pozaznaczałam posty i wszystko mi skasowało :/

Nas pół dnia dzisiaj nie było w domu- najpierw pojechaliśmy do galerii, korzystając że nie ma jeszcze Frana i jesteśmy we 2, M. chciał pokupować trochę ubranek dla juniora. @Karla88 też już mam zestaw batmana! :D Te różki na czapeczce wymiatają. W ogóle w H&M te ubranka niemowlęce są chyba tak samo zawyżone jak dla starszych dzieci.. jakieś "duże" mi się wydają...

Później mieliśmy zaproszenie na obiad do znajomych (on jest Włochem, same pary mieszane :D) i 4h festiwalu jedzenia... 2 rodzaje makaronu (makaron "oczywiście" home made..), jagnięcina, konina (!!), ryba dla mnie i koleżanki (bo nie jadam ani konika ani owieczki), warzywa pieczone, jakieś roladki z wątróbką, smażone placki z chleba z parmezanem (pierwszy raz jadłam) itp... ja odpadłam po 2 makaronach i rybie... Panowie oczywiście jedli wszystko po kolei- miało być JESZCZE jakieś mięso ale już nikt nie miał siły... Więc jak wróciliśmy do domu jedyne na co miałam ochotę to drzemka :) Potem wrócił synuś z nart więc też lekkie zamieszanie i dopiero teraz mam chwilkę na komp. :)

A widzę że nawet sporo pisałyście, chyba "zasługa" pogody :)

Zaraz śmigam spać, koniec ferii, jutro znowu kierat....

A! @Karla88 super ciuszki! I w ogóle wyglądasz super na zdjęciach, w ogóle nie widać brzuszka! I ja też cały czas śmigam w sumie na obcasach, ale ja tak całe życie ;) :)

Matko sporo widzę wszyscy płacicie my akurat za swoje płacimy 500 zł kredytu. Jeszcze przez 9 lat. A to u góry co teraz robimy daliśmy akurat 10 tys bo gość nie chciał tego utrzymywać a tylko nam pasowało. Braliśmy w ciemno bo jak za darmo. Mąż mówi że nawet jak by sobie pokój kinowy tam miał zrobić to bierze. Bo nie wiedzieliśmy jeszcze czy przejdzie nam pozwolenie na schody. W sumie Na dole mamy 58 m i góra 33 wychodzi 91 m2

16udqqmzgjmhetdf.png
My i tak nie duzo zaplacilismy za mieszkanie, bo na obrzezach miasta. W centrum to by bylo duzo wiecej[emoji53]
Nam jeszcze zostalo 25 lat[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry