ookatkaoo1993
Fanka BB :)
O chrzcinach mowa? My z chrzcinami wstrzymamy się do świąt bo chcemy w 1 bądź 2 dzieńJa chyba dopiero jak sie oswoje, odpocznr troche, naciesze sie. To wtedy zajme kosciolem, restauracja, goscmi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O chrzcinach mowa? My z chrzcinami wstrzymamy się do świąt bo chcemy w 1 bądź 2 dzieńJa chyba dopiero jak sie oswoje, odpocznr troche, naciesze sie. To wtedy zajme kosciolem, restauracja, goscmi![]()
Super [emoji106]Matko sporo widzę wszyscy płacicie my akurat za swoje płacimy 500 zł kredytu. Jeszcze przez 9 lat. A to u góry co teraz robimy daliśmy akurat 10 tys bo gość nie chciał tego utrzymywać a tylko nam pasowało. Braliśmy w ciemno bo jak za darmo. Mąż mówi że nawet jak by sobie pokój kinowy tam miał zrobić to bierze. Bo nie wiedzieliśmy jeszcze czy przejdzie nam pozwolenie na schody. W sumie Na dole mamy 58 m i góra 33 wychodzi 91 m2
![]()
Super!Wróciliśmy właśnie z kolacji w ciemnościświetna sprawa
pobudza wyobraźnie i pozostałe zmysły
polecam
a i jedzonko smaczne
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O chrzcinach mowa? My z chrzcinami wstrzymamy się do świąt bo chcemy w 1 bądź 2 dzień
![]()
Tak, przy rezerwacji zaznaczasz czy wege, mięsne czy rybne daniaSuper!
A napiszesz, co dobrego jadłaś? [emoji15]
I czy były jakieś opcje do wyboru (np wege...)?
![]()
Kaszotto bardzo lubię, w wielu wersjachTak, przy rezerwacji zaznaczasz czy wege, mięsne czy rybne daniaja wzięłam menu mięsne (danie główne) przystawkę każdy miał taką samą a był tatar z łososia (na szczęście nie zjadłam
przeczucie chyba HEHE) podany na chipsie z placka tortilli z warzywami sosem anchor, danie główne miałam kaszotto z warzywami - papryką, marchewką, ciecierzycą do tego sałatka z buraków w miodzie - pychaaaa jadłam takie pierwszy raz
i rolada wieprzowa z boczkiem ale tak miękka ze myślałam że to bitki wołowe
dania rybne i wege też mieli pysznie wyglądające
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
My i tak nie duzo zaplacilismy za mieszkanie, bo na obrzezach miasta. W centrum to by bylo duzo wiecej[emoji53]Matko sporo widzę wszyscy płacicie my akurat za swoje płacimy 500 zł kredytu. Jeszcze przez 9 lat. A to u góry co teraz robimy daliśmy akurat 10 tys bo gość nie chciał tego utrzymywać a tylko nam pasowało. Braliśmy w ciemno bo jak za darmo. Mąż mówi że nawet jak by sobie pokój kinowy tam miał zrobić to bierze. Bo nie wiedzieliśmy jeszcze czy przejdzie nam pozwolenie na schody. W sumie Na dole mamy 58 m i góra 33 wychodzi 91 m2
![]()
A my nie wiem czy do wiosny nie poczekamy zeby cieplej bylo.My tez tak planujemy![]()