reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ooo dziękuję za namiary :) Byłam cały czas po wizycie spokojna aż tu nagle znowu mnie dopadły jakieś czarne myśli. Dziewczyny myślicie, że na takim etapie ciąży już możemy się mniej martwić o dziecko?
Haha martwic sie bedziemy juz do konca zycia[emoji3] Ale jesli chodzi o sama ciaze to na pewno ryzyko straty juz jest duzo mniejsze. A nawet jak cos sie bedzie dziac to juz jest wiecej mozliwosci dzialania i wieksze szanse na powodzenie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dzień dobry :) co do chrzestnych to u nas na pewno moja siostra i mojego brat :) także nie będzie myślę problemu :)

@peszek mnie od mięsa odrzuciło ale w poprzedniej ciąży. Teraz mogę jeść śmiało :)

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A ja się zastanawiam, czy z tym odrzuceniem od mięsa nie jest tak, że odrzuca przy dziewczynkach a przy chłopcach nie. U Ciebie by to się sprawdziło. Moja mam też tak miała, że nie mogła patrzeć na mięso.

Tylko teraz [emoji14] więcej czasu :) jak chodziłam do pracy to obiad gotowałam dzień do przodu ale nie piekłam nic [emoji14]

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A to fakt w piereszej ciazy na maciezynskim mawet sciany pomalowalam Nicole literki hihuhu

A ja się zastanawiam, czy z tym odrzuceniem od mięsa nie jest tak, że odrzuca przy dziewczynkach a przy chłopcach nie. U Ciebie by to się sprawdziło. Moja mam też tak miała, że nie mogła patrzeć na mięso.
Ja za mięsem też nie biegam, zjem ale nie z takim smakiem jak przed ciążą ale szczerze mówiąc to nie pamiętam jak z córką miałam tylko, że za mlecznymi rzeczami tak szalałam i teraz też

planowaliśmy tą ciążę od paru lat, i z podobnego powodu założyłam msavera - z każdej płatności odkłada mi na osobne konto "zaokrąglenie do 10zł", naprawdę się ostatnio zdziwiłam, jak tam zajrzałam... Że na aż tyle płacę...? Choć w sumie zakupy, rachunki, bilety PKP i wszystko co się da, i naprawdę, praktycznie z boku odłożył się bardzo ładna kwota :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja też mam msavera i zawsze cały rok oszczędzałam na wakacje, a że ja kartą płacę nawet za jedną bułkę to fajna kwota się przez rok zbierała. No teraz na L4 mam mniej pieniędzy, a remont kosztuje, więc pod koniec miesiąca wybieram z niego część, a reszta zbiera się na wózek ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry