reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja za mięsem też nie biegam, zjem ale nie z takim smakiem jak przed ciążą ale szczerze mówiąc to nie pamiętam jak z córką miałam tylko, że za mlecznymi rzeczami tak szalałam i teraz też
Ja teraz mięso jem, ale nie smakuje mi. A jak byłam z synem w ciąży smakowało mi bardzo. No i w obydwu ciążach kocham twaróg. Rozrabiam z cukrem i odrobiną mleka lub śmietany i mogę jeść bez końca :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Żeby już tylko czuć ruchy, na pewno by nas to uspokoiło.

Buahaha tylko żeby to były ruchy :D bo widzisz jak to u mnie było myślałam że to na bank synuś a tu taki psikus:D także myślę , że jeszcze troszkę poczekamy :) peugotka pisała że pierwszej ciąży poczuła dopiero w 24 tygodniu także może i nas to czekać:D lekarka mnie przygotowala ostatnio na to ze moze byc po 20 tygodniu ciazy ale to nic złego:)

A ja się zastanawiam, czy z tym odrzuceniem od mięsa nie jest tak, że odrzuca przy dziewczynkach a przy chłopcach nie. U Ciebie by to się sprawdziło. Moja mam też tak miała, że nie mogła patrzeć na mięso.
Ja z Nadia wg nie jadłam. Żadnego. Kompletnie. Ja nawet nie mogłam bym w domu jak np teściowa smażyła schabowe. Bo hawcilam. A z synem jadłam normalnie. Teraz raz jem raz nie zależy od dnia

16udqqmzgjmhetdf.png

Aaa no to biedna się wymeczyla, może jak się lepiej poczuje to sobie wyskoczycie poswietowac :)
A nie można mieć więcej chrześniaków..? [emoji50]

0d1yrjjgtd95fou3.png
A nie można mieć więcej chrześniaków..? [emoji50]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dawniej było inaczej, moja mama 7 chrześniaków miała. Teraz jest inaczej. Większe zobowiązania. A nie chce żeby ktoś był niezadowolony że kolejny wydatek. Przy pierwszej córce miałam lepiej bo brat akurat nie był u nikogo chrzestnym i siostra męża. A przez ten czas pozmieniało się, dzieci się urodziło więcej lub tak jak pisałam nie mogą bo po cywilnym są do tego jeszcze jedna siostra innego wyznania i jej mężuś tez... U mnie 3 rodzeństwa i u męża też.:-) więc ludzi nie brakuje no ale...

Ooo dziękuję za namiary :) Byłam cały czas po wizycie spokojna aż tu nagle znowu mnie dopadły jakieś czarne myśli. Dziewczyny myślicie, że na takim etapie ciąży już możemy się mniej martwić o dziecko?
O dziecko będziesz się martwić do końca życia. Zmienia się tylko rodzaj zmartwień ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry