szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dobrze będziebSpoko Kinga ja też się nie znam ale to nic mój gin też się nie zna on jeszcze nie wie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze będziebSpoko Kinga ja też się nie znam ale to nic mój gin też się nie zna on jeszcze nie wie
Dobrze będziebostatnio pytalam kolezsnki co nalezy zrobic zeby miec chlopca (ma ich 3), stwierdzila ze nalezy sobie wmowic plec
![]()
Obalam i ja![emoji4]Dobrze będziebostatnio pytalam kolezsnki co nalezy zrobic zeby miec chlopca (ma ich 3), stwierdzila ze nalezy sobie wmowic plec
![]()
@Zonami to dobrze wróży!! Nie powiem pewnie jakaś radość w sercu u mnie by była. Ale to wcześnie. Ważne ze nie ma nic co dynda chociaż No tez mogło się schować i póki nie ma tych jasnych kreseczek to trzeba czekać. U mnie w 16 tc już coś dyndało wcześniej nie byłam tylko na prenatalnych.
Szczypiorkowa trzy razy sobie wmawiałam i dupa. A to ta znajoma chciała mieć trzech chłopców? [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom