dżoasia
Fanka BB :)
a to su kacos Ty lekarka do mnie zapraszam rano i tyle i w nosie ma ze ja w ciazy ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to su kacos Ty lekarka do mnie zapraszam rano i tyle i w nosie ma ze ja w ciazy ...
Możesz paracetamol jest lekiem bezpiecznym w ciąży. I nie musisz brać połówki tylko cała.ej a moge pol paracetamolu 500 ?
Nawet na tak wczesnym etapie?Możesz paracetamol jest lekiem bezpiecznym w ciąży. I nie musisz brać połówki tylko cała.
Tak potwierdzone przez lekarzy. Ja miałam straszne migreny... po ścianach chodziłamNawet na tak wczesnym etapie?
Powiem Wam, że mój mąż lipcu 2017 miał 0% ruchliwych plemników, ogólnie mało ich a w tym tylko 1% prawidłowych. Lekarz żadnych szans na poprawę nie dawał. Mówił że nie ma sensu nawet brać jakichś leków czy suplementów na poprawę. Ale go nie posluchalismy i mąż bral przez 5 miesięcy Proferlil. We wrześniu mieliśmy in vitro z tymi nieruchliwymi. 3 transfery nie udane. W grudniu pokazały się ruchliwei po drugim in vitro mamy zamrożonych 5 blastek
liczę że transfer będzie 7 lutego
![]()
Nawet na tak wczesnym etapie?
Nie myśl jeszcze o komórkach dawczyni, bo to za wcześnie :-) opowiadałam Ci moją i męża historię, była wręcz identyczna... Załamaliśmy się, już chciałam zarodki adoptować...ale wystarczyły inne leki, suplementy, tzw PICSI i mamy dwie blastki :-)Witajcie
Dziś byłam u mojej pani doktor na rozmowie o mojej sytuacji.
Wystąpił u nas problem na tle embrionalnym. Prawdopodobnie dlatego nie możemy zajść w ciążę. Jajeczko zostaje zapłodnione ale umiera na pewnym etapie rozwoju.
Zostało zaproponowane że specjalnie dla mnie sprowadza z innej kliniki sprzęt by móc wspomóc w rozwoju zarodka. Pewnie kolejne podejście do stymulacji będzie dopiero w marcu.
W czwartek będę miała zabieg histeroskopii na nfz. Jednak na USG wyszedł polip którego trzeba usunąć. A tak to wszystko jest dobrze.
Jeżeli po stymulacji tamte jajeczka umrą to już lekarze nie mają nic innego mi do zaproponowania.
cos Ty lekarka do mnie zapraszam rano i tyle i w nosie ma ze ja w ciazy ...
Asiu mam już wyniki zerkniesz ?mniej więcej co 3 tygodnie i chyba po ok 3 tygodniach od ostatniego mozna podchodzić ale nie wiem dokładnie czy nie trzeba jeszcze np powtórzyć badania żeby sprawdzic jak zadziałały na organizm
Kochana to co na pierwszym zdjęciu i wszystko ujemne to dobrze, a z drugiego zdj oprócz tego, e nk ciut wysokie (u mnie też 18%) to niewiele z tego rozumiem, u mnie było po prostu napisane na wyniku że antykolagulant tocznia ujemny i tyle... a u ciebie nie wiem jak zinterpretować...Asiu mam już wyniki zerkniesz ?