Wronka199
Fanka BB :)
Hehe moze i porod bedzie w tym samym dniuo widze ze twoja dzisia 1 dzien jest starasza od mojej he

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe moze i porod bedzie w tym samym dniuo widze ze twoja dzisia 1 dzien jest starasza od mojej he
Zdrobnienia dla Alicji: Alusia, Alunia, Alka, Alisia, Alutek![]()
A ja chyba za chwilę pójdę się zdrzemnąć własnieA ja się przed chwilą obudziłam... [emoji15]
![]()
u mnie stało juz 3 dni w lodówce, bo jak zobaczyłam w sklepie to wiedziałam że mam na nie ochotę, ale jak dojechałam do domu to sobie przypomniałam, że przecież będzie mi po nim mega nie dobrzeMooonte ❤❤❤
A Ty jesteś identycznie jak ja teraz patrzę 15+6Hehe moze i porod bedzie w tym samym dniu
![]()
A ja chyba za chwilę pójdę się zdrzemnąć własnieBo cos zaczyna mnie mulić w głowie. Dziewczyny czy Wy też macie problem ze swędzeniem piersi? Moje rosną w takim tempie, że naprawdę okropnie swędzi. Nie wiem jak sobie poradzic z brodawkami bo też swędzą ale po nich sie niepodrapię bo bolą i nawet troszke siary już sie pojawia
Na szczęście nie rosną (przynajmniej na razie, i oby tak zostało...), ale swedzą jak cholera...A ja chyba za chwilę pójdę się zdrzemnąć własnieBo cos zaczyna mnie mulić w głowie. Dziewczyny czy Wy też macie problem ze swędzeniem piersi? Moje rosną w takim tempie, że naprawdę okropnie swędzi. Nie wiem jak sobie poradzic z brodawkami bo też swędzą ale po nich sie niepodrapię bo bolą i nawet troszke siary już sie pojawia
Jakieś tam propozycje mamy, ale mnie nie przekonują. Ja wolę proste imiona, które można modyfikować, np. Zosia - Sophie, Maria, Hanna, Mila, Filip, Jakub, ale tatuś ma całkiem inny gust i w sumie to rozumiem, bo co kraj to inna moda na imiona.
Dla dziewczynki: Kaya, Eden, Lotte, Coral ( tutaj żeńskie iomina nie muszą kończyć się na -a)
Dla chłopca: Lian, Jonnie.
Ale jeszcze czeka nas wiele dyskusji![]()
A ja chyba za chwilę pójdę się zdrzemnąć własnieBo cos zaczyna mnie mulić w głowie. Dziewczyny czy Wy też macie problem ze swędzeniem piersi? Moje rosną w takim tempie, że naprawdę okropnie swędzi. Nie wiem jak sobie poradzic z brodawkami bo też swędzą ale po nich sie niepodrapię bo bolą i nawet troszke siary już sie pojawia
Widzę, róż kroluje tak jak u mnie tylko my 8 lat dopiero w lipcu![]()
Dziewczyny to was czeka przy córkach [emoji173]️
Moja dziś imprezuje z koleżankami 8 lat
![]()