G
gosc12
Gość
Dokładnie i tylko zbiorowisko kurzu
Jak sie zmienia odpowiednio czesto i pierze, sprzata to kurzu nie ma az tyle.a przynajmniej ladnie wyglada lozeczko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie i tylko zbiorowisko kurzu
Pewnie ze tak. Ja tez chce zeby max 3 mce ze mna spalo bo sie przyzwyczai i problem bedzie.U mnie w mieszkaniu dostawne by sie zmiescilo ale wprowadzimy sie jak male bedzie mialo z 3/4 miesiace to pozniej juz za pozni na dostawne, lepiej zeby spalo sobie osobno![]()
Bo oliwka może wysuszac skóra. Może też często działać powierzchownie. Też mam ten krem i jest Ok + olej kokosowy lub aloes. Ale ja i tak pewnie nie unikne rozstępów. No cóż taki mój urok.Ja caly czas smaruje na poczatku olejkiem ale od kilku dni kremem z rosmanna Palmers. Czytalam na forum ze jest bardzo dobry i szybko sie wchłania i powiem szczerze ze brzuch bardziej nawilzony niz po oliwce
![]()
Kolezanka mi mowila ze jak brzuch swedzi w ciazy tzn ze rozstępy sie robia
![]()
Sama już czekam aż skosztuje krem marakuja bita śmietana i owoce [emoji7][emoji7][emoji7]
Powiem wał mam 8 dzieci w domu a ryku jakby 20 było dobrze ze jest animator bo ja bym tego nie przeżyła
![]()
Przynajmniej widac ze to urodzinki dziewczynki. Ja zawsze bylam chłopczyca i zamiast lalek mialam samochody [emoji13][emoji13] tak samo urodziny wyglądały jak u chłopczyka zreszta zawsze mialam wiecej kolegow niz kolezanek lepiej sie dogadywalam... Moze tez dlatego tak dobrze mi sie z mezem uklada [emoji13][emoji13]Ja bym tak chciała poszaleć przy corce[emoji173] no może nie koniecznie w takiej dawce różu, ale z jubilatka się nie dyskutuje.[emoji6] sto lat dla corki[emoji182]
![]()
![]()
Bo to moja 3 CC chyba że dzidziol zechce wychodzić jak mój synek 35 tydz żadne się planu nie trzymałoAha z jednej strony fajnie bo wiesz kiedy urodzisz wszystko zaplanowane zadnej niespodzianki i meczenia mozliwe ze tez tak bede miala. Niedługo sie okaże
![]()
O widzisz czyli jednak nie zaplanujesz [emoji13][emoji13]Bo to moja 3 CC chyba że dzidziol zechce wychodzić jak mój synek 35 tydz żadne się planu nie trzymało [emoji5]️ z córką miałam zaplanowane CC 4 dni po terminie zaczęłam rodzić w terminie, z synkiem miałam mieć parę dni przed terminem 26 maja a wyszedł 35 tydz[emoji5]️
Jak Ci dzieciak 3 miesiące non stop wrzeszczy to masz straszną ochotę na dodatkowe pranie baldachimówJak sie zmienia odpowiednio czesto i pierze, sprzata to kurzu nie ma az tyle.a przynajmniej ladnie wyglada lozeczko![]()
Ja przy synku miałam ochraniacz ale tylko na jednej stronie gdzie było od ściany, był raczej cienki miękki nie jakieś grube poduchy jak są teraz, kurzu żadnego nie było, przy każdej zmianie kołderki czy prześcieradła zmieniałam tez ochraniacz, trzeba mieć na zmianę. Gdybym miała jeden i nie prala to może by i było zbiorowisko kurzuJak sie zmienia odpowiednio czesto i pierze, sprzata to kurzu nie ma az tyle.a przynajmniej ladnie wyglada lozeczko![]()
No właśnieO widzisz czyli jednak nie zaplanujesz [emoji13][emoji13]
![]()