Ja dawałam. Jeden ma Jan po naszych pradziadkach, a drugi Jerzy po dziadkachA jak z drugimi imionami dla dzieci?? Dajecie?? Za dawnych czasów wiekosci dzieci dawali... Sama mam drugie i kazdy kto je uslyszal twierdzil ze rodzice mnie skrzywidzili [emoji13][emoji13]
![]()
reklama
kinga30
Fanka BB :)
@malena164 a Ty jaki masz termin?
Jola92
Nam się bardzo podoba imię Paweł, ale mój brat, Ł najlepszy przyjaciel i mój przyjaciel noszą takie imięJa pierwszemu synkowi dałam Paweł na imię. Od liceum jak tylko zaczęłam się spotykać z przyszłym mężem mieliśmy wybrane to imię że będzie Pawełek. Drugiemu daliśmy Nikodem, ale wtedy nie było jeszcze takie popularne. A teraz dla 3 nic mi.sie nie podoba. A jak się podoba to jest popularne a nie chce by był 3 Antkiem w klasie albo kolejnym Kubusiem. Choć wczoraj lekarz najpierw mu powiedział że na chłopaka mu wygląda a potem zrezygnowany powiedział że już zwątpił i powie mi na kolejnej wizycie bo nie umie powiedzieć na 100% a nie chce w błąd wprowadzić. Ale u tak szukam imienia dla chlopczyka
Veraska
Emilka bardzo ładne. U nas już jest jedna wiec nie dam tak ;-)Alusia? No ja właśnie najprawdopodobniej Julcia dam na imięEmilka mi się też ogromnie podoba, ale bliźniąt nie nosze [emoji16] a jest gdzieś 51 do 49 dla Julki więc różnica mala [emoji16]
![]()
19 lipiec@malena164 a Ty jaki masz termin?
Veraska
Dokładnie :-)No dobry jest tez kiedys stosowalam fajnie chłodzi nogi
![]()
kinga30
O to Ty jesteś jak ja19 lipiec

he to fajnie znasz juz płecO to Ty jesteś jak jatak mi się wydawało, że ktoś jest tak samo
![]()
kinga30
Jeszcze nie, nie chciało się pokazać ostatnio a teraz planowo mam wizytę 21. A Ty już wiesz?he to fajnie znasz juz płec
reklama
Mój matematyk w liceum miał tak na imię i potem mi powiedział że to matematyka w jego wykonaniu tak mnie zainspirowała że dziecku dałam tak na imię. [emoji23][emoji23] Ale on zawsze był taki skromnyNam się bardzo podoba imię Paweł, ale mój brat, Ł najlepszy przyjaciel i mój przyjaciel noszą takie imię![]()
Podziel się: