reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Znajoma prawniczka.. Krzysztofa :baffled:

Świetne połączenie! :)

Oooo tą przeniczną to też lubię :tak: Widzialaś jakbłkową? Będzie fajna na wiosnę i grille :)

Napisałam że prawie :) To jakiś mega konserwatywny odłam, dla mnie naprawdę hardkorowi...

O kurcze.... współczuję... Mam nadzieję że ty nie złapiesz i że młoda ogarnie sie przed wyjazdem!

Czemu wariatki? Będziesz się ludźmi w sklepie przejmować? ;) Wykorzystaj dopóki ten brzuszek mały,to nie zauważą! :D

O wow... musisz mieć niezły żołądek jak daje radę takim mixom :D

....ja mam przed sobą kiść winogron... ciekawe czy mój żołądek ogarnie to na noc...:confused::confused::confused:
Szwagierka mi mowila zeby lepiej noe jesc winogrona w ciazy bo podobno wplywa na wady serduszka i dziecka. Tak jej lekarz powiedział

0d1ysek27fwlna7d.png

Ja sprawdxalam testy ovulacyjne akurat dla jaj bo i tak nie byly pozytywne przez caly msc , gralam glupa z kalendarzykiem I wiem ze ostatni okres 23/9 a 10/10 ovulka i calusy I to wyedy zaszlam ;)ale np testy ovulki mowily nehatyw zawsze

Wiec 23/10 robie test ovulki moze akurat dzuen okresu mi wyjdzie pozytyw se myslalam , patrze a tu dwie piekne krechy ovulacyjne
Od raxu sie skapnelam ze cos nie halo
Bo pozytywu ovulki z testow nigdy nie bylo a nagle 23/10 dzuen okresu I dwie kreski
24/10 test ciazowy pokazal 2/3 tyg ciaza[emoji1]za tydz poszlam do ginko i bylo 5+5 tc pecherzyk a 7+4 serduszko bilo ;)no i tak historia franusia sie zaczela
Ja chodziłam na monitoring więc ginekolog obserwował moje cykle [emoji16] ja miałam zawsze owulacje, ale endometrium kiepskie więc dostałam estradiol i przez to cuda były z owulacja [emoji16] i go odstawiłam w tym cyklu, w którym zaszlam ( gdy już lekarz zwatpil, że owulacja będzie) czytałam o tym, że są kobiety, które mają owulacje w trakcie miesiączki [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Lampkę wina. Nie karmilam później prawie 12 godzin. Co prawda położne w szkole rodzenia mówiły, że 3 wystarczą, ale jakoś zawsze mi się to jakoś mało wydawało.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Wo zesz pierwsze slysze huh

Jednak nie sprobuje za bardzo panikuje ze % pojda do mozgu dzuecka , zle bym zyla z tym
Obejde bez % potem bede pijana ... kiedys.. to dopiero ta lampka wina bedzie smakowac [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry