ludek
Fanka BB :)
Super! Oryginalne imię [emoji5]Jesteśmy po wizycie, wszystko dobrze, mała nie jest taka mała, bo 350 g, więc będzie klusia po mamusija bardzo chcę Gaja, mąż się jeszcze waha, zobaczymy na czym stanie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super! Oryginalne imię [emoji5]Jesteśmy po wizycie, wszystko dobrze, mała nie jest taka mała, bo 350 g, więc będzie klusia po mamusija bardzo chcę Gaja, mąż się jeszcze waha, zobaczymy na czym stanie
![]()
Tego raczej nie biorę pod uwagę. A Ty?A zastanawiałaś się na silver corssem?
Może tak nie będzieDalas mi do myslenia z tym dominikiem gdyby jednak psikus byl i dziewczynka okazala sie chlopcem..
Ja do szpitala biore neutralne kolory co by z dziecka wariata nie robic od malegojak bedzie chlopak to w roze i falbanki bede go w domu ubierac![]()
![]()
![]()
![]()
Super i jaka juz duza[emoji4]Dziś miałam wizytę planowa. Córcia ładnie rośnie i waży już 1570 gr [emoji4] Jeszcze ma miejsce żeby szaleć i prostowac nóżki [emoji3] Jest główką w dół a moja szyjka też zachowuje się dobrze. Coraz bliżej tego dnia [emoji5]
Super i jak po spacerku? [emoji4] podobało się? [emoji7]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknie rosnie malenstwo, gratulacjeJesteśmy po wizycie, wszystko dobrze, mała nie jest taka mała, bo 350 g, więc będzie klusia po mamusija bardzo chcę Gaja, mąż się jeszcze waha, zobaczymy na czym stanie
![]()
Ale juz duzaDziś miałam wizytę planowa. Córcia ładnie rośnie i waży już 1570 gr [emoji4] Jeszcze ma miejsce żeby szaleć i prostowac nóżki [emoji3] Jest główką w dół a moja szyjka też zachowuje się dobrze. Coraz bliżej tego dnia [emoji5]
No właśnie dla mnie to jest faworyt. Bardzo lekki cały na amortyzatorach, gondola z bambusa wentylowana. Bardzo lekki i zwrotny. Świetny materiał, prosty w składaniu i rozkładaniu.Tego raczej nie biorę pod uwagę. A Ty?
Może tak nie będzieJakby co pewnie tatuś zdąży przywieźć inny zestaw ubranek
Tylko ciuszki jak ciuszki, a jak ktoś kupi np. różowy wózek, a tu jednak chłopak
Niebieski wózek dla dziewczynki przejdzie, ale różowy dla chłopaka... niekoniecznie
![]()
A powiedz mi czy używasz tych plastrów na ranę żeby nie było blizny?Sara wsunęła prawie 130 ml mleczka odciagnietego i spała cały czas . Ja w sumie się przekonałam ze mimo ze w domu robię wszystko i czuje się ok to jak podniosłam wózek żeby wjechać lub zjechać z krawężnika to czułam ból na ranie z lewej strony . Niby dwa tygodnie już minęły ale jednak to wszystko jeszcze musi swoje odczekać . No i nie wyglądam tak jak Ty dwa tygodnie po [emoji14][emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom