reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja ost. Ze dwa razy wypilam bo mialam ochote....i chyba wiecej nie wypije takie mialam wzdecia i zgage ze ja dziekuje. Tak samo z kawa. Pilam rozpuszczalna z lyzeczki z mlekiem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zgagi to w ogóle nie mam i mam nadzieję, że się nie pojawi w żadnej ciąży nie miałam

Nie dam rady was nadrobić ponad 400 postów a dziś jestem nie do życia .. głowa mnie strasznie boli czuje się jak wyrzygana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Witam piątkowo :D od poniedziałku 2 tygodnie urlopu jupi :D Więc byle do 15-stej :p

Mam pytanie czy u którejś z was występuje konflikt serologiczny??? Powinnam się martwić? To nasze 1 dziecko ale ponad 4 lata starań

m3sxskjoy7l8ehmb.png
My mamy konflikt. Lekarz póki mówi, że nie ma się czym martwić, że ryzyko występuje dopiero przy kolejnej ciąży :)

Ja zgagi to w ogóle nie mam i mam nadzieję, że się nie pojawi w żadnej ciąży nie miałam
Ja tez nie mialam w zadnej teraz tak reaguje na mleko,po serach twarogach jest ok. Wiec nie ryzykuje i nie pije wiecej mleka ,bo te wzdecia i zgaga sa mega meczace.
Nie dam rady was nadrobić ponad 400 postów a dziś jestem nie do życia .. głowa mnie strasznie boli czuje się jak wyrzygana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kurcze a moze sprobuj okladow lub wyjdz na swieze powietrze na troszkę.
Hej dziewczyny :) Witam piątkowo :D od poniedziałku 2 tygodnie urlopu jupi :D Więc byle do 15-stej [emoji14]

My mamy konflikt. Lekarz póki mówi, że nie ma się czym martwić, że ryzyko występuje dopiero przy kolejnej ciąży :)
Oj rozleniwisz sie przez ten urlop. Ale nalezy ci sie odpoczniesz.

Ja tez nie mialam w zadnej teraz tak reaguje na mleko,po serach twarogach jest ok. Wiec nie ryzykuje i nie pije wiecej mleka ,bo te wzdecia i zgaga sa mega meczace.

Kurcze a moze sprobuj okladow lub wyjdz na swieze powietrze na troszkę.

Oj rozleniwisz sie przez ten urlop. Ale nalezy ci sie odpoczniesz.

No już się cieszę na to nicnierobienie :D Chociaż zmęczona się nie czuję, żeby musieć odpoczywać, no ale kiedyś ten urlop wykorzystać trzeba tym bardziej, że jakoś od połowy kwietnia pójdę na l4 :)

Dzień dobry mamusie :) ja dziś odzywam się nieco wcześniej niż po 10 :D muszę jechać na morfologie i badanie moczu :/ żeby na pon mieć wyniki świeże... Nie chciało mi się strasznie no ale cóż :) najpierw mała kawka, śniadanko i w miasto :) miłego dnia

p19u3e3kmsv7klfj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry