reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie dam rady was nadrobić ponad 400 postów a dziś jestem nie do życia .. głowa mnie strasznie boli czuje się jak wyrzygana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Spokojnie weź sobie apap... ja ostatnio już też musiałam bo nie dało się funkcjonować a nawet leżenie z zamkniętymi oczami nie pomagało...

p19u3e3kmsv7klfj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Jeden na slono.... Jadlam wszystko solone zero slodyczy. A z drugim slodkie. Z oliwia hektoliktry kakao wypilam. Ale powiem ci ze cos jest z tymi smakami w ciazy i okresem plodowym. Bo bartek bardzo dlugo nie jadl slodkiego,wolal slone paluszki krakersy itd. Za to Mati od razu wszystko co zawiera cukier.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na kakao na pocztku Mialam smaka zamiat kawy a teraz kawę i od pocztku dużo słodyczy co mnie martwi to od strony teściowej 5 jej rodzeństwa ma cukrzycę prawdopodobnie mój M tez ale niechce się badac moja mama też ma cukrzycę ja jako dziecko miałam podejzenia cukrzycy ale postanowili rodzice nic z tym nie robić i tak zostało ostatnio cukier był w normie ale mam uważać z slodyczami

3jgxskjo51j6485i.png

Witam dziewczynki w piatkowy poranek[emoji4][emoji4] dzisiaj rzadko bede zagladax bo caly dzien zaplanowany. Zaraz jade z psem na kastracje a po południu z Tatą do szpitala... Ale bede zagladac w miare mozlowosci tylko proszę o mniejszą ilosc stron do nadrobienia niż zawsze [emoji3][emoji111][emoji111]

0d1ysek276l2bmwb.png

Pisałam ostatnio ze schudłam 50 kg mam takie zdjęcie porównawcze zaczynałam z wagą 117 kg tu mam 75
1517559460-0b5b0fe09f194620-aaaaaa.jpeg
1517559466-84c119833f310939-aaaaaa.jpeg

3jgxskjo51j6485i.png
Wow, super efekt [emoji4] ja zaczynałam z wagi 120kg i dietą i ćwiczeniami zgubiłam 32 a teraz ciąża więc po ćwiczeniach ale nawyki z diety zostały dlatego mam nadzieję że dużo nie przytyję [emoji4] Narazie mam jeszcze 1kg na minusie, teraz pewnie zacznie coś iść do przodu [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Do góry