reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny kupujecie foteliki z baza isofix czy montujecie za pomocą pasów bezpieczeństwa? Baza fotelika, który mi się podoba nie do końca pasuje do naszego auta :( tzn pasuje, ale nie przylega do oparcia fotela tak stabilnie jak powinna. A montaż na pasach trochę problematyczny...

My mamy dwa auta i w jednym uzywamy bazy, a w drugim pasow i powiem Ci, ze roznica jest kolosalna. Szlag mnie trafia przy pasach, zwlaszcza na krotkich trasach gdzie wiecej jest tej zabawy niz samej jazdy.
A na stronie producenta sprawdzalas te baze? Bo np maxicosi ma spis do ktorych aut sie nadaje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny kupujecie foteliki z baza isofix czy montujecie za pomocą pasów bezpieczeństwa? Baza fotelika, który mi się podoba nie do końca pasuje do naszego auta :( tzn pasuje, ale nie przylega do oparcia fotela tak stabilnie jak powinna. A montaż na pasach trochę problematyczny...
Ja na razie bazy nie kupuje bo wydaje mi sie ze nie bedziemy za bardzo z dzieckiem jezdzic ale forelik kupilam maxi cosi cabriofix wiec baze moge w kazdej chwili dokupic gdyby byla potrzebna. Poza tym mam duze auto i wyzsze wiec nie musze sie az tak bardzo zginac zeby pasami zapiac.

Ja na razie bazy nie kupuje bo wydaje mi sie ze nie bedziemy za bardzo z dzieckiem jezdzic ale forelik kupilam maxi cosi cabriofix wiec baze moge w kazdej chwili dokupic gdyby byla potrzebna. Poza tym mam duze auto i wyzsze wiec nie musze sie az tak bardzo zginac zeby pasami zapiac.
Ja też nie miałam bazy do fotelika na same pasy montowaliśmy. My w sumie nie jeździliśmy daleko. I w sumie szybko przeszłyśmy na inny fotelik bo juz po 9mc zmieniliśmy

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Screenshot_20180203-182246.png
Pytanie do mam które dają mleko modyfikowane jakie dajecie?
Nan 1 optipro plus

Załączniki

• Screenshot_20180203-182246.png
    Screenshot_20180203-182246.png
    77,8 KB · Wyświetleń: 414
My mamy dwa auta i w jednym uzywamy bazy, a w drugim pasow i powiem Ci, ze roznica jest kolosalna. Szlag mnie trafia przy pasach, zwlaszcza na krotkich trasach gdzie wiecej jest tej zabawy niz samej jazdy.
A na stronie producenta sprawdzalas te baze? Bo np maxicosi ma spis do ktorych aut sie nadaje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sprawdzalam i powinna pasować:p Nasz samochód nie taki stary, ma 3 lata i niby ma pasować, ale nie przylega tak jak powinna. Znalazłam już inny fotelik, taka sama ocena w testach ADAC i baza pasuje idealnie. Do tego na tej samej bazie można później zamontować kolejny fotelik do chyba 4 roku życia, a ten pierwszy od urodzenia do 18 miesięcy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry