Jaaaka słooodka [emoji7]![]()
Udało mi się za bardzo okazyjną cenę kupić kołyskę [emoji4] siedzę dziś i się na nią patrzę [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jaaaka słooodka [emoji7]![]()
Udało mi się za bardzo okazyjną cenę kupić kołyskę [emoji4] siedzę dziś i się na nią patrzę [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Nie wygodne 3 kolkaChyba sie zdecyduje bo cena naprawde ok.
Ten w takien samej cenie tez 3w1.![]()
Ten 400zl 3w1![]()
A tu typ mojej Oliwki....oczywiscie patrzy na rozowe i fiolet![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie wyglądasz. Ty to masz taką fajną kuleczkę przed sobą a ja mam taki bardziej rozlany ten brzuch bo mi dużo ciąża w biodra idzieKinga ja tez dziś zrobiłam zdj bo kupiłam sukienkę sobie na moja imprezę za tydz i ciekawe jak za miesiąc bedzoe [emoji33][emoji23]![]()
P.s sorry za syf [emoji23]
![]()
To nie syf tylko niekontrolowany porzadek[emoji6] slicznie wygladasz i brzunio swietnie sie prezentuje w sukienceKinga ja tez dziś zrobiłam zdj bo kupiłam sukienkę sobie na moja imprezę za tydz i ciekawe jak za miesiąc bedzoe [emoji33][emoji23]![]()
P.s sorry za syf [emoji23]
![]()
Kinia rosniecie .....sliczny domekCiekawe jak będę wyglądać w 9 miesiącu [emoji5]️
Wszystkie maja 4 kolka.Nie wygodne 3 kolka [emoji14] ale tak to spoko![]()
Oj rośniemy aż strach co będzie dalejTo nie syf tylko niekontrolowany porzadek[emoji6] slicznie wygladasz i brzunio swietnie sie prezentuje w sukience
Kinia rosniecie .....sliczny domek
Bardzo ładnyJa niby mam dostac od znajomych no ale znalazlam taki u siebie w okolicy 3w1 adamex pajero za 600zl i zastanawiam sie czy go nie kupic.
![]()