reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
A ja miałam dzis sen... o dwóch czerwonych kreskach ... a właściwie o czterech na dwóch testach....

Także ... znając życie nic z tego nie będzie.

Na dodatek moj mąż wyprowadza mnie z równowagi od kilku dni i mam go serdecznie dość [emoji17][emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja miałam dzis sen... o dwóch czerwonych kreskach ... a właściwie o czterech na dwóch testach....

Na dodatek moj mąż wyprowadza mnie z równowagi od kilku dni i mam go serdecznie dość [emoji17][emoji30]

Takie sny to norma, w końcu ciągle o tym myślimy.
A co do emka to czasami mam wrażenie że oni też mają cykl i "ciężkie dni " tylko dużo gorzej to znoszą niż my.
Mój ostatnio strzelił focha bo bawiłam się z psem i pies mu zrzucił telefon a akurat coś oglądał i jak małe dziecko "chciałem sobie coś obejrzeć i mi przeszkadzacie " i rzucił telefonem i siedział obrażony. I ja tu kolejne dziecko chce noo [emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Takie sny to norma, w końcu ciągle o tym myślimy.
A co do emka to czasami mam wrażenie że oni też mają cykl i "ciężkie dni " tylko dużo gorzej to znoszą niż my.
Mój ostatnio strzelił focha bo bawiłam się z psem i pies mu zrzucił telefon a akurat coś oglądał i jak małe dziecko "chciałem sobie coś obejrzeć i mi przeszkadzacie " i rzucił telefonem i siedział obrażony. I ja tu kolejne dziecko chce noo [emoji23][emoji23]

Ja od tygodnia na prawdę nie mam ochoty na seks... nie wiem czemu, po prostu przełączył mi się jakiś tryb i jestem zablokowana. To się teraz obraził jak na niego sie wydarlam już w końcu bo mi nie dawał spokoju i poszedł obrażony do innego pokoju. Co za człowiek .................

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od tygodnia na prawdę nie mam ochoty na seks... nie wiem czemu, po prostu przełączył mi się jakiś tryb i jestem zablokowana. To się teraz obraził jak na niego sie wydarlam już w końcu bo mi nie dawał spokoju i poszedł obrażony do innego pokoju. Co za człowiek .................

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ha, ha! Skąd ja to znam :)

Mów tak jak ja, że "seks w tym momencie mógłby przeszkodzić w zagnieżdżeniu Kropka, bo macica podczas orgazmu mocno całuje, no chyba tego nie chcesz?" Parę razy podziałało i zgoda miedzy nami pozostała [emoji14]

Mów tak jak ja, że "seks w tym momencie mógłby przeszkodzić w zagnieżdżeniu Kropka, bo macica podczas orgazmu mocno całuje, no chyba tego nie chcesz?" Parę razy podziałało i zgoda miedzy nami pozostała [emoji14]
A to ściema czy prawda? [emoji2]

Mój to by mi od razu powiedział na to że mam paranoje i tylko myślę o jednym i takim sposobem to na pewno nic z tego nie będzie.

Denerwujecie się oboje to normalne - może jakiś spacer na rozluźnienie?
Jak ostatnio siedziałam i czekałam na iui ten czas preparatyki, to z gabinetu wychodziły po kolei 3 pary zapłakane i wiem, że przeżywają stres, ale kurcze trzeba rozmawiać i wspierać się i rozmawiać i wspierać = łzy nic nie pomogą ech...

Mój to by mi od razu powiedział na to że mam paranoje i tylko myślę o jednym i takim sposobem to na pewno nic z tego nie będzie.

Wredzioch z niego! Sam to nie ma paranoi? każdy z nas na punkcie czegoś ma :) mój A np: na punkcie samochodu...

reklama
Do góry