Maggy39
Fanka BB :)
Maggy Ty się nie denerwuj ... spokojnie może badanie krwi jutro???..... dasz radę zrobić ??
pójdę, jutro akurat mam wolne.
boli mnie jajnik

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Maggy Ty się nie denerwuj ... spokojnie może badanie krwi jutro???..... dasz radę zrobić ??

Śliczny, taki mały, wielki cudPrzedstawiam Wam mojego synusia Antosia.[emoji7]![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana może hcg jutro zrobisz- wtedy będzie najlepiej widać. Trzymam mocno kciuki żeby powód spóźnienia był taki o jakim marzyszDziewczyny okres mi się spóźnia...mam non stop bóle brzucha i jajników. Testy wychodzą z cieniem drugiej kreski. Kupiłam test bardziej czuły elektroniczny i negatywny..zaczynam się denerwować
Hej a Ile ci ssie spoznia ktory masz dzienDziewczyny okres mi się spóźnia...mam non stop bóle brzucha i jajników. Testy wychodzą z cieniem drugiej kreski. Kupiłam test bardziej czuły elektroniczny i negatywny..zaczynam się denerwować
A moze ktoras coreczke dla malego Antosia .Slicznosci niech sie zdrowo chowaPrzedstawiam Wam mojego synusia Antosia.[emoji7]![]()
Hej a Ile ci ssie spoznia ktory masz dzien
Przedstawiam Wam mojego synusia Antosia.[emoji7]![]()
Przedstawiam Wam mojego synusia Antosia.[emoji7]![]()
Dziewczyny okres mi się spóźnia...mam non stop bóle brzucha i jajników. Testy wychodzą z cieniem drugiej kreski. Kupiłam test bardziej czuły elektroniczny i negatywny..zaczynam się denerwować
Mój mąż ma jeden odlew wg, którego poczyna synow. Wszyscy to jego kserokopie. Później zmieniają im się buzki ale przy narodzinach wyglądają jak blizniacy. [emoji4]prześliczny !! A do kogo podobny ?