Lilly40
Fanka BB :)
Byłam na becie dzisiaj, wyniki mam mieć wieczorem. Ale dwie kreski dość widoczne na teścieJEstem skołowana totalnie
![]()
Ohhhhhhhhh boooooosko w końcu trzymam kciuki dalej by wszystko było Ok [emoji8][emoji1307]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byłam na becie dzisiaj, wyniki mam mieć wieczorem. Ale dwie kreski dość widoczne na teścieJEstem skołowana totalnie
![]()
Przedstawiam Wam mojego synusia Antosia.[emoji7]![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Cud chlopak❤ buziaki dla dzielnej mamy i synka AntosiaPrzedstawiam Wam mojego synusia Antosia.[emoji7]![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie bedziemy x Toba jak to sie mowi na dobre I zleDziękuję ..kciuki bardzo się przydadzą :-) teraz tylko muszę zastanowić się do jakiego lekarza iśc bo chodziałam cały czas do Luxmedu
Maggy super wieści jestes w ciaży !!!!testy nie kłamiąByłam na becie dzisiaj, wyniki mam mieć wieczorem. Ale dwie kreski dość widoczne na teścieJEstem skołowana totalni

Dzieczyny jak chcialabym zacząć juz moje starania a tu do kwietnia trzeba czekacdosyc ze za lubym tesknie to jeszcze odiczam @ i owulacje ktore mijają
Dziękuje Kochana tak tez robie hihihihi nooo obym nie wpadła poźniej w trans i w rossmannie testow braknie..napisz Lilly a jak u Ciebie moze razem zaciążymyMoże moja droga zajmij sobie czas i głowę czymś co lubisz robić .... a czas szybciej Ci zleci ... wiem łatwo się mówi ale ani się nie obejrzysz a będziesz siusiac na testy [emoji6][emoji10]
Dziękuje Kochana tak tez robie hihihihi nooo obym nie wpadła poźniej w trans i w rossmannie testow braknie..napisz Lilly a jak u Ciebie moze razem zaciążymy
![]()