• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

....i tu kończę wypowiedź bo się wysłało 😉
.... mama dwumiesięczniaka i czujesz się z tym fajnie 🥰
Zdrówka dla Was i jak najlepszego czasu wzmacniania się Maluszka 🥰 niech nadgoni i nabiera sił 👍🥰
Starsze urodzone 39+ najmłodsza waga urodzeniowa najmniejsza z oczywistych powodów (późny wcześniak 35+6/36tc) a na 2 miesiące ma największą. Starsze znacznie wolniej przybierały 😂

reklama
Eee....to świetnie dajecie radę 😁 oby tak dalej (w sensie zdrowo i do przodu, niekoniecznie dużo przybierania, tylko tyle ile trzeba 😉😁). A z ciekawości: karmisz swoim mlekiem czy mm? Ciekawa jestem czy to ma jakieś znaczenie w nadrabianiu wagi. Słyszałam że skład mleka mamy przy wcześniakach jest inny. Bardziej odżywczy.

Eee....to świetnie dajecie radę 😁 oby tak dalej (w sensie zdrowo i do przodu, niekoniecznie dużo przybierania, tylko tyle ile trzeba 😉😁). A z ciekawości: karmisz swoim mlekiem czy mm? Ciekawa jestem czy to ma jakieś znaczenie w nadrabianiu wagi. Słyszałam że skład mleka mamy przy wcześniakach jest inny. Bardziej odżywczy.
Kp.
Średnia tylko dostawała 1 butelkę mm na wieczór bo maz karmił a ja nie chciałam odciągać. Najstarsza nie zaakceptowała butli.

Hej dziewczyny cieszę się że jest nas tu coraz więcej ☺️ ja wczoraj dostałam pierwsza @ po poronieniu i mam nadzieję że uda się w niedługim czasie zajść w ciążę i szczęśliwie ja donosić . Ja 86 rocznik więc całkiem blisko 🙃😉
Trzymajcie się drogie mamusie i miło się czyta takie podnoszące na duchu wiadomości

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry