Gratulacje a prosze przypomnij Olo dniowe były zarodki?Dałoteraz pytanie czy jeden czy dwa zarodki zostanie ze mną
Beta z 9 dnia ciekawe ile w 12 pokaże
![]()
reklama
misis188
Fanka BB :)
W Novum nigdy nie bylam bo wiedzialam ze jak Gynncentrum sie nie uda to koncze z in vitro. Ja bylam w Macierzyństwie (2 procedury) w Provicie (1) i w Gyncentrum 2. W macierzynstwie bylam w Provicie i Gybcentrum nie mieli juz miejsc w rządowym programie. Zmienilam na Provite bo w Krakowie nie mieli kompletnie na mnie pomyslu i szłam do Provity z nastawieniem na dr Grettke i żadnego innego. Po nieudanej procedurze w Provicie przeszlam do Gyncentrum za moim lekarzem i nie zaluje. Dr Grettka przyjmuje prawie codziennie i na wizyty mozesz umawiac sie na wieczór, ja tak robilam bo nie chcialam ciągle brac urlopuMisis, o ile dobrze kojarze to pisalas ze w Novum i Gyn tez bylas. Moglabys powiedziec, czemu zmienilas jedna na druga?
Czy realne jest umawianie sie wylacznie na weekendy w Novum/Gyn? Nie dam rady z rana dojezdzac w tygodniu.
Koniczyna82
A jak się uparłam ze chcę to było to na zasadzie „ok, to ńie zaszkodzi, uważamy ze nie ma to sensu ale jeśli ma pani chęć za to zapłacić to nie ma problemu bo na pewno nic złego nie zrobi”Taką samą informację uzyskałam w Novum,że przy Blastkach się już tego nie robi.
Nie było opcji zabraniania
Koniczyna82
Nie jesteś jedna, tez tak myślałamDobrze ze piszecie ze to mozna szybko wypic bo ja gdzies wyczytałam ze to trzeba wypic w przeciagu 10 minut i nie można na raz bo moga wyjść zle wyniki. A jak teraz piszecie to se mysle co ma piernik do wiatraka czy wypije w minute czy w 10.
dżoasia
a który dc? może m jeszcze zdążyKochane Moje chyba mam owulacje....nawet mam śluz płodny którego nie widziałam już X czasuale co z tego jak m w trasie...wróci w piątek, jednak w naszym przypadku dzieci robi się w laboratorium a nie w łóżku
![]()
Maryanka
Trzy dnioweGratulacje a prosze przypomnij Olo dniowe były zarodki?
roxie123
Cześć dziewczyny
ja zupełnie z innego wątku , nie będę Wam tutaj zaśmiecać także wpadam i wypadam ... ale czytam o lekach i widzę , że wiele tutaj brało , może troche podniesiecie na duchu 
Moje pytanko czy , którejś accofil pomógł utrzymać ciążę ? mi praktycznie nic nie wyszło w badaniach prócz delikatnie skopanych KiRów mam te bx , i teraz będę własnie próbować na tym leku ... a próbuję się dowiedzieć czy są osoby , na które podziałał ...
Moje pytanko czy , którejś accofil pomógł utrzymać ciążę ? mi praktycznie nic nie wyszło w badaniach prócz delikatnie skopanych KiRów mam te bx , i teraz będę własnie próbować na tym leku ... a próbuję się dowiedzieć czy są osoby , na które podziałał ...
Oki thx[emoji10]Wez wszystko co masz. On sobie na wszystko popatrzy i wybierze co go interesuje. Wywiad to pytania jak dlugo sie staracie, czy bylas w ciąży, czy poronilas, czy sa jakies choroby w rodzinie
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
To super beta! Gratuluje. Ja dzis juz po ostaniej werefikacji i coz usłyszałam super we teraz czekamy na zarodek tyle tego ze nie mozna sie pocieszyć!Trzy dniowe![]()
reklama
Maryanka
Ja właśnie tak się zastanawiam kiedy mam zrobić drugą weryfikację bety wczoraj była pierwsza to drugą kiedy czwartek może jak myślisz?To super beta! Gratuluje. Ja dzis juz po ostaniej werefikacji i coz usłyszałam super we teraz czekamy na zarodek tyle tego ze nie mozna sie pocieszyć!
Podziel się: