G
gosc12
Gość
Ja miałam morfologie robiona przed ta wizyta 25 stycznia teraz nie muszę bo tamte wyniki byly super dopiero pewnie przed następną kaze mi zrobić
Aha to dobrze, zrobie w takim razie tyle co kazal i zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam morfologie robiona przed ta wizyta 25 stycznia teraz nie muszę bo tamte wyniki byly super dopiero pewnie przed następną kaze mi zrobić
Nie wiem, moze teraz kaze Ci zrobic. Mi sie wydaje, ze morfologie dobrze jest zrobic raz w miesiacu. A to tez duzo nie kosztuje.Jutro ide oddac mocz o zastanawiam sie czy dodatkowo nie pobrac krwi na morfologie ? Bo w tamtym miesiacu mialam robione te badanie a po 13 tyg nie kazal mi zrobic .. Moze zapomnial ?
Haha, brzmi o wiele lepiej[emoji3] Amortyzacja tez lepsza[emoji6]Mow sobie, ze to nie tluszczyk tylko powoeszchnia cieplna dla dzidziusia![]()
Link do: Medi Partners Rożek Becik Niemowlęcy Dwustronny Minky 75x75 Gwiazdy Żółty o ja lubię takie kolorymam jeszcze kocyk upatrzony w takim kolorze spioszki its
![]()
Haha, brzmi o wiele lepiej[emoji3] Amortyzacja tez lepsza[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A przedtem mialam chyba jeszcze dłuższa przerwe pomiędzy wynikami bo zrobili mi w szpitalu potem miałam przyspieszoną wizyte nie zdazylam zrobic.W szpitalu robili mi tez tylko morfologie bez moczu bo krwawilam. Takze mocz to miałam zrobiony chyba dopiero po ponad 2 miesiącachAha to dobrze, zrobie w takim razie tyle co kazal i zobaczymy![]()
Do Kacpra miałam dwa rozki od nich fajne bylyA zamawialas juz z tej strony cos dla dziecka ? Bo ciekawa jestem jaki material, czy bedzie miekki ten rozek
Dobrze, że byłaś u lekarza i że to wykryli. U mnie w rodzinie przez zakrzepicę w nogach wujek dostał zatoru płucnego. Trzymam kciuki żeby lekarstwa zadziałały :-*Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)
Ja mam krwawienie z nosa codziennie od 2 miesięcy. W sumie wolę to niż codzienne mdłości od rana do wieczora, które miałam przez ponad 3 miesiące ;-)No, u mnie się zaczęło krwawienie z nosa... Trzeba się przyzwyczajać do tych małych niedogodności. Cieszę się, że dziąsła jeszcze nie krwawią![]()