reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

dzien dobry ;) my juz po sniadanku, mlodemu chyba smakowalo bo go czuje ;) nic trzeba brac sie za zmywanie i musze wlosy umyc. Dzis kurier bedzie z moja paczka ;) jak dobrze ze dzien przed wizyta ;p mam w domu brokula i cukinie i zastanawiam sie co na obiad zrobic xd Milego dnia ;)

Kotlety z cukini ❤ co zamowilas fajnego ?:D

reklama
Zadzwoniłam do ginekologa aby ustalić o której godzinie mam jutro wizytę [emoji16][emoji16] i zapisał mnie na 11:55 [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Super :) nie będziesz się stresować cały dzień :) ja mam na 16:30 dopiero.
Od razu mu mówię, że chce na rano [emoji39] a on, że w czwartki rano go nie ma, ale że mogę być pierwsza pacjentka :) i że 11:55 :) sporo mam do omówienia bo i badania prenatalne i zwykle wyniki z laboratorium :) i chce by mi zmierzył szyjkę :) no i jeszcze samo usg :) trochę w gabinecie posiedze

f2w39n7303c24ozn.png

@_agnieszka_ jak bys miala chwilke, podeslalabys mi w wiadomosci prywatnej zbior tych watkow zebym miala w jednym miejscu :) dziekuje :)
Przecież te wątki są w jednym miejscu... Wchodzisz na babyboom potem forum wybierasz lipcowe mamy i tam one wszystkie są :)

Heloł! U mnie dziś na obiad zupa serowa! Byłam dziś w biedronce i zostałam obsłużona bez kolejki :) Stałam sobie grzecznie na koncu kolejki z rozpiętą kurtką bo przecież tak się opatuliłam że aż mi gorąco było. I nagle Pani kasjerka do mnie krzyczy, żebym przeszła przez zamkniętą kasę do niej to mnie obsłuży teraz przed kolejną osobą z kolei :) Było mi bardzo miło i pięknie Pani kasjerce podziekowałam. Miłego dnia! :)

Dziewczyny siedze pod gabinetem u lekarza, a przede mną 6 dziewczyn :/ a ja głupia córkę zostawilam w domu z 12 letnią siostrzenica, bo tak kaszle, ze nie było szans jej wziąć :/ denerwuje sie strasznie.
Jeszcze odebralam wyniki moczu i nablonki liczne, leukocyty liczne, bakterie liczne... a ja nic nie czuje :/

Dziewczyny czy to możliwe żeby czuć dziecko w 14 tygodniu i to tak żeby odróżnić czym dziecko dotyka czy głową czy nogą, ręką w danym momencie, kolejna ciąża?
Tak czytalam komentarze i czasem nie dowierzam żeby tak wcześnie juz czuć albo w 12 tygodniu nawet :-D
Jak to czytam to czuje się inna że ja tak jeszcze nie wyczuwam :-D

Hej,ja też dziś czekam na paczkę zamówiłam szlafroki,wczoraj przyszły koszule robię już dla siebie wyprawie do szpitala bo u mnie to nie wiadomo kiedy? I nawet jak bym musiała iść teraz to wszystko mam sprane :/ wczoraj zamówiłam też H&M bo dla synka troszkę ciuszkow,no i pierwsze rajstopaki i bodziaki:-) :)tak tak ,chyba się nie chwaliłam teraz będzie córka,w domku już nam 3 letniego synka także lepiej nie moglismy trafić :) normalnie 6 w lotka :)

Dziewczyny siedze pod gabinetem u lekarza, a przede mną 6 dziewczyn :/ a ja głupia córkę zostawilam w domu z 12 letnią siostrzenica, bo tak kaszle, ze nie było szans jej wziąć :/ denerwuje sie strasznie.
Jeszcze odebralam wyniki moczu i nablonki liczne, leukocyty liczne, bakterie liczne... a ja nic nie czuje :/
Trzymam kciuki, będzie dobrze,nieraz jak patrzę na swoje wyniki to też się przejmuje a okazuje się że w ciąży to nirna,nam nadzieję że u Ciebie też tak będzie

reklama
Hej,ja też dziś czekam na paczkę zamówiłam szlafroki,wczoraj przyszły koszule robię już dla siebie wyprawie do szpitala bo u mnie to nie wiadomo kiedy? I nawet jak bym musiała iść teraz to wszystko mam sprane :/ wczoraj zamówiłam też H&M bo dla synka troszkę ciuszkow,no i pierwsze rajstopaki i bodziaki:-) :)tak tak ,chyba się nie chwaliłam teraz będzie córka,w domku już nam 3 letniego synka także lepiej nie moglismy trafić :) normalnie 6 w lotka :)
Ja też dziś będę zamiawiać szlafroki i koszule bo u mnie też nie wiadomo kiedy mnie położą.... My teraz spodziewamy się pierwszego dziecka i jest to chłopiec, któremu mam nadzieję zmajstrujemy potem siostrzyczkę :)

Do góry