reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

7 lat ma moja córka. Wiecie jak teraz jest, siostrzenica pewnie wgapiona w telefon i świata nie widzi, a corce pewnie jakieś bajki włączyła. Poki co dzwonilam i jest ok.
Nie ma co się martwić. Kiedyś moi rodzice zostawili mnie i moją siostre na tydzień. Ja miałam 7 lat a siostra 12. Oczywiście miałyśmy nr do cioci jak by coś się działo. Pieniądze dodatkowe też były schowane gdyby nam brakło. Dałyśmy radę :)

reklama
Ufff [emoji14] ja mam 3,5 cm [emoji14] to chyba szyjka, bo zdjęcie usg tego dostałam o doszłam do wniosku że to to [emoji14]

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No właśnie moja lekarka też tak mówi że poniżej 2.5 trzeba zacząć działać :)

No właśnie moja lekarka też tak mówi że poniżej 2.5 trzeba zacząć działać :)
No mi właśnie nic nie mówiła tylko w opisie badania mam że szyjka utrzymana, twarda skierowana ku kości krzyżowej. Ujście zamknięte i nie wiedziałam co to za zdjęcie usg [emoji14] i doszłam że to ładnie szyjka taki zagięty jakby haczyk :D więc już wiem że jest ok, poza tym pewnie by mi powiedziała jakby coś było nie tak ale wolałbym do was też napisać :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]

Agatka29 - gratuluje coreczki. To bedziecie miec parke! Cudownie.
Moi chlopcy nastawili sie na dziewczynke I ciagle nazywaja moj brzuch po imieniu, ktore wybralismy.
Caly czas ich poprawiam, ze moze byc tez on, ale... we will see.
Jeszcze troszke...
Marika92 - szyjka ma dlugosc 4 cm. Moja ma juz 2, ale czytalam, ze niektore maja po poltora I donosza do konca. Dopoki dopoty jest zamknieta - jest ok.

Hej,ja też dziś czekam na paczkę zamówiłam szlafroki,wczoraj przyszły koszule robię już dla siebie wyprawie do szpitala bo u mnie to nie wiadomo kiedy? I nawet jak bym musiała iść teraz to wszystko mam sprane :/ wczoraj zamówiłam też H&M bo dla synka troszkę ciuszkow,no i pierwsze rajstopaki i bodziaki:-) :)tak tak ,chyba się nie chwaliłam teraz będzie córka,w domku już nam 3 letniego synka także lepiej nie moglismy trafić :) normalnie 6 w lotka :)
U mnie też będzie parka, ale aż 8 lat różnicy :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

No mi właśnie nic nie mówiła tylko w opisie badania mam że szyjka utrzymana, twarda skierowana ku kości krzyżowej. Ujście zamknięte i nie wiedziałam co to za zdjęcie usg [emoji14] i doszłam że to ładnie szyjka taki zagięty jakby haczyk :D więc już wiem że jest ok, poza tym pewnie by mi powiedziała jakby coś było nie tak ale wolałbym do was też napisać :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja też zawsze wolę zapytać was jak mam jakieś wątpliwości:D bo później siedzę i myślę :D

Witam w srode [emoji1] od rana ruszyla produkcja pączków[emoji13][emoji13] tyle sztuk wyszlo ze bede musiala rozdawać a jeszcze faworki w planie.

Jutro wizyta chyba oszaleje przez niepewnosc. Wczoraj caly wieczór lezalam plackiem wiec mnie pachwiny mniej bolały ale dziaiaj znowu obudzilam sie z bolem.. Eh oby do jutra.

0d1ysek2pjkx1f5v.png

Witam w srode [emoji1] od rana ruszyla produkcja pączków[emoji13][emoji13] tyle sztuk wyszlo ze bede musiala rozdawać a jeszcze faworki w planie.

Jutro wizyta chyba oszaleje przez niepewnosc. Wczoraj caly wieczór lezalam plackiem wiec mnie pachwiny mniej bolały ale dziaiaj znowu obudzilam sie z bolem.. Eh oby do jutra.

0d1ysek2pjkx1f5v.png
U mnie produkcja ruszy wieczorem - chce, żeby na jutro były świeże ;)
Poza tym, jakbym zrobiła dzisiaj, to bym dzisiaj zjadła..... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Ja mam już wszystkie produkty i jutro rano zaczynam piec gniazdka wiedeńskie :) Będę pieczone bo zdrowsze i robię w 2 wersjach. Jedne będą polane lukrem a drugie czekoladą :)

reklama
U mnie produkcja ruszy wieczorem - chce, żeby na jutro były świeże ;)
Poza tym, jakbym zrobiła dzisiaj, to bym dzisiaj zjadła..... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja dokupie jak zabraknie [emoji13][emoji13] chociaz moze zabraknac bo moj ojciec już 10 zjadl i ciagle podkrada[emoji13] gdyby nie jutrzejsza wizyta to dzisiaj bylyby tylko faworki

0d1ysek2pjkx1f5v.png

Do góry