Agnieś191
Fanka BB :)
Bo pierwsze na czczo jest z palca dlatego wiedzialam od razu. Potem po wypiciu po 1h i 2h juz z żyły.To szybko masz wyniki. U mnie na całość zawsze trzeba czekać. A 88 to tak na granicy normy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo pierwsze na czczo jest z palca dlatego wiedzialam od razu. Potem po wypiciu po 1h i 2h juz z żyły.To szybko masz wyniki. U mnie na całość zawsze trzeba czekać. A 88 to tak na granicy normy.
A to inaczej jak u mnie. U mnie wszystkie z żyły.Bo pierwsze na czczo jest z palca dlatego wiedzialam od razu. Potem po wypiciu po 1h i 2h juz z żyły.
wszystkie są z żyły, pomiar glukometrem robi laborantka, żeby sprawdzić poziom cukru czy nie jest za wysoki i czy możesz wypić glukozę, gdyby był za wysoki nie można obciążać organizmu glukozą.A to inaczej jak u mnie. U mnie wszystkie z żyły.
Ja nigdy tak nie miałam. Od razu pobierają mi z żyły i każą pić później glukozę. Krzywą robiłam już kilka razy i za każdym było tak samo. Poza tym u @Agnieś191 pierwszy był z palca A nie z żyły, wiec też inaczej.wszystkie są z żyły, pomiar glukometrem robi laborantka, żeby sprawdzić poziom cukru czy nie jest za wysoki i czy możesz wypić glukozę, gdyby był za wysoki nie można obciążać organizmu glukozą.
Wszędzie inaczejJa nigdy tak nie miałam. Od razu pobierają mi z żyły i każą pić później glukozę. Krzywą robiłam już kilka razy i za każdym było tak samo. Poza tym u @Agnieś191 pierwszy był z palca A nie z żyły, wiec też inaczej.
Mój ma 14mc i nosi 80 oraz 86. 74 nosił od 8mc. Ale też zależy od firmy.Wczoraj dowiedziałam się, że moja teściowa wpadła w szał zakupowy i kupuje ciuszki na rozmiar 74-80. W jakim mniej wiecej wieku dziecko nosi taki rozmiar? Wiem, że to też indywidualna sprawa, ale chodzi mi tak na oko.
U mnie też wszystkie z żyły byłyA to inaczej jak u mnie. U mnie wszystkie z żyły.
Rozumiem, że te wypisane na kartce to te, które teraz obowiązują? A te u góry to te stare? Jeżeli tak, to moje wyniki są w normie... hmmm
To zwróć uwagę bo to malo bezpieczne...Ja nigdy tak nie miałam. Od razu pobierają mi z żyły i każą pić później glukozę. Krzywą robiłam już kilka razy i za każdym było tak samo. Poza tym u @Agnieś191 pierwszy był z palca A nie z żyły, wiec też inaczej.
A to te normy już znam, one już od jakiegoś czasu obowiązują.Jest podpisane biala czcionka, na kartce stare a na gorze wypisane nowe [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"