jasani
Fanka BB :)
Ale ja tak miałam zawsze. Nieważne w którym labie. Nie wydawało mi się to dziwne, tylko prawidłowe.To zwróć uwagę bo to malo bezpieczne...
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ja tak miałam zawsze. Nieważne w którym labie. Nie wydawało mi się to dziwne, tylko prawidłowe.To zwróć uwagę bo to malo bezpieczne...
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Ja też miałam pobraną najpierw krew z żyły,pozniej wypicie glukozy, i po 1h pobranie znowu z żyły, i po 2h też z żyły, a glukometrem to sprawdzam sobie cukier na czczo i po posiłkach bo wyszedł mi cukier na czczo podwyższonyAle ja tak miałam zawsze. Nieważne w którym labie. Nie wydawało mi się to dziwne, tylko prawidłowe.
U mnie teżA to inaczej jak u mnie. U mnie wszystkie z żyły.
No jakbyś miala poziom cukru 200 i na to zapodala glukozę 75g to nie byłoby fajnie[emoji6]Ale ja tak miałam zawsze. Nieważne w którym labie. Nie wydawało mi się to dziwne, tylko prawidłowe.
Zjadła ....
u mnie tez najpierw zbadala mi z palca czy cukier na czczo mam ok i czy może mi glukozę pdac , potem z zyly na czczo, po godzinie i po 2. Pielegniarka powiedziała ze dla bezpieczeństwa czy może mi podac glukozę bo to spore obciążenie dla organizmu i nie chciałaby zebym im fiknela tamJa też miałam pobraną najpierw krew z żyły,pozniej wypicie glukozy, i po 1h pobranie znowu z żyły, i po 2h też z żyły, a glukometrem to sprawdzam sobie cukier na czczo i po posiłkach bo wyszedł mi cukier na czczo podwyższony
Wczoraj dowiedziałam się, że moja teściowa wpadła w szał zakupowy i kupuje ciuszki na rozmiar 74-80. W jakim mniej wiecej wieku dziecko nosi taki rozmiar? Wiem, że to też indywidualna sprawa, ale chodzi mi tak na oko.