reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja tez musze kupic torbe i rzeczy dla mnie. Bo zdarzy sie, ze bede musiala sie polozyc za miesiac na badania i wszystko na biega szukac.
jak pierwszy raz trafiłam do szpitala, to był sajgon, zwłaszcza że jechałam do szpitala od swojego lekarza, a nie z domu, mieszkam wysoko, bez windy, więc mąż zawiózł mnie do szpitala, tam mnie ułożyli w "jednorazowe", a mąż mnie pakował, zahaczając o sklep, bo np nie miałam kapci....

A co do kupowania torby - ja swoją uszyłam (dzień przed pierwszą integracją w pracy, w której w ogóle nie mogłam się odnaleźć, miałam doła i nie miałam ochoty nigdzie jechać... po, a właściwie na integracji się odnalazłam, i pracuję tam do dziś, i dobrze mi :D )
4a2740632a337da75e1946a981338a54.jpg
e884023486cf29c84cfe3f7494345ea5.jpg
9301f062a779d8a8547cd420055c6bf1.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jakie śliczne [emoji7]
Moja kolorystyka ;)
Jakby to powiedzieć, mając do pomalowania prawie cały dom, tzn tą część, która będzie "oddawana do użytku" (cześć została zabudowana ścianką, i zostanie do zrobienia za.. jakiś czas....) całość została pomalowana na... szaro... tzn parę odcieni szarości, i łazienka też jest szara, w sypialni są pasy, ale też szare, i kuchnia też będzie szara z elementami drewna [emoji23]
I ubranka dziecięce też mi się podobają szare [emoji23]
No, z kolorowymi elementami ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Uważaj bo jeszcze Ci się dziecko z mieszkaniem zleje i nie bedziesz mogła go znaleźć :D

My łóżeczko początkiem czerwca planujemy kupić ;) po co ma siedzieć ;) teraz jest wszystko więc to nie problem
Ja chciałam kupić łózeczko w maju, ale dziadek buduje wiec juz sie nie zastanawiam :)

Uważaj bo jeszcze Ci się dziecko z mieszkaniem zleje i nie bedziesz mogła go znaleźć :D

Ja chciałam kupić łózeczko w maju, ale dziadek buduje wiec juz sie nie zastanawiam :)
[emoji23][emoji23][emoji23]
Podłoga oczywiście też szara... [emoji23]
Dąb kleopatra, czyli dąb bielony w odcieniu szarym ;)

Ale zasłony będą w innej kolorystyce [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Klaudia, strasznie szybko łóżeczko chcecie kupić ;)
jak już to 2 :)

K sie napalił, ale to dobrze w sumie. Od czegos trzeba zaczac. A jak zrobimy w tygodniu tu remont w pokoju to je odrazu postawimy i do niego bedzoemy wrzucac rzeczy dla dziecka. Bo mam zamiar w piatek wszystkie kosmetyki pokupowac. A szafa jeszcze zapelniona i nie mam gdzie zrobic miejsca dla dziecka :D

reklama
Do góry