reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Matko szalejesz.. Wszystkie juz cos maja a ja dopiero 3 spioszki i pampersy [emoji47][emoji47][emoji47]

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Oj tam nie wszystkie;) ja jeszcze nic dla maluszka nie kupiłam i pewnie jeszcze trochę potrwa zanim na cos się zdecyduję...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W tej ciąży - strzał w dniu owulki i jest córcia, więc nie sprawdziło się w naszym przypadku :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W moim też nie sprawdziło sie,za pierwszym razem było dlugo przed owulacja( i nawet nie wiedziałam że coś takiego jest ))i jest chłopczyk pytałam kiedyś lekarza o to bo ktoś właśnie wspominał to stwierdził że to dużo od faceta zależy i jego nasienia a ja i tak nigdy płci nie planowałam chciałam tylko żeby być w ciąży żeby nam się udało i żeby dziecko było zdrowe!!! To jest najważniejsze
I tak będziemy mieć parkę :) , szczęśliwa

Ostatnia edycja:
Super:) i co sobie kupiłaś i jak się czujesz po takim wyjściu?

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Dwie bluzki jedną taką dkuzsza koszulową i spodnie. Chciałam jeszcze spódnice ale nie bylo fajnej. Czulam sie super i narazie tez się dobrze czuje, zobaczymy do wieczora☺️ dzidzia tylko szalała jak jechaliśmy samochodem ☺️

reklama
Od razu jeszcze dzieciaka na komunię fajne rzeczy wypatrzylam bo Kacprowi chce założyć granatowe spodnie, biala koszule i taka granatową marynarkę a do Marysi ta sukienkę z tymi falbankami co Wam kiedys pokazywalam i na to będzie miala taka czarna ramoneske do tego czarne balerinki

Do góry