Ale żeby z jajka zrobić proszek, to już jest tak przetworzony termicznie, że bakterii tam nie zostałoKupny ma jajko w proszku![]()
![]()
Poza tym, takie w ogóle bez jajek też widziałam..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale żeby z jajka zrobić proszek, to już jest tak przetworzony termicznie, że bakterii tam nie zostałoKupny ma jajko w proszku![]()
![]()
Ale tłusty czwartek to dopiero jutro [emoji14]Juz 10 paczkow zjadlam... Do konca dnia pewnie jeszcze kilka wpadnie [emoji13][emoji13][emoji13] az sie boje stanac jutro na wage[emoji47][emoji47][emoji47]
![]()
Przecież my tu same swoje [emoji23]No właśnie dopiero dziś się odwazylam zapytać tutaj bo niewiedzialam czy te pytanie nie jest z lekka durnea jak czytałam to pisały kobiety że majonez nie o i tak wyszło jak wyszło
![]()
Ja też Ci zazdroszczęDzisiaj był pogodowo przepiękny dzień. Lekki mróz, śnieg i słoneczko. W takie dni sama sobie zazdroszczę że mieszkam nad morzemPozdrawiam więc z Mielna
![]()
Zobacz załącznik 838333
Ja zaczelam swietowanie szybciej [emoji50]Ale tłusty czwartek to dopiero jutro [emoji14]
![]()
Ja od kiedy biorę magnez (magne b6) czuję się jak nowo narodzona! Brzuch mniej pobolewa i co najważniejsze przeszły bóle głowyWiecie dziewczyny wzięłam magnez i głowa od razu przestała boleć może mam niedobór magnezu
Ja też trochę usmazylam, ale tylko turę na próbę...Dziewczyny, u nas produkcja oponek w tokupiekne kształty, bo dzieci same wycinaja
Zobacz załącznik 838342
Ja specjalnie wybieralam takie witaminy zeby nie zawieraly magnezu, zebym mogla brac osobno.Bierzecie witaminy i jeszcze magnez osobno?
Hmmm... Parę kotlecików z brokuła, 2 kromki chleba razowego (by mamaDżem, pasztet i kiwi [emoji16][emoji16][emoji16] dżem slodki, pasztet wiadomo no i kwasne kiwi [emoji16][emoji16] bo ja mam teraz naprawdę ochotę na wszystko na raz [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Chyba, że ma się alergię - nietolerancja glutaminianu sodu jest doskonałym sposobem, żeby się zdrowo odżywiać [emoji23]No żeby nie było że ja się tylko zupkami żywięjem dużo owoców i warzyw
ale raz na x czasu można sobie pozwolić
nie można dać się zwariować
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3