reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wylaczylam budzik, bo slysze z drugiego pokoju kaszle... tak więc oboje chorzy :/ juz nie wiem co ja mam dawac tym dzieciom :(
Jejku przykro mi[emoji20] Kaszel mokry czy suchy? Katar przy tym?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A mozesz od kiedy tylko poprostu pobyc z corka w domu? Czy to nierealne majac swoj sklep..... cos za cos co zawsze ....

corka chodzi do szkoly wiec od rana do poludnia i tak nie spedzimy razem staram sie w weekendy nadrabiac i wtedy chodzimy do kina i leniuchujemy
ja pracuje od 8-16 w jednej firmie potem jade a sklep do 17:00 i wracam do domu wtedy obiad pranie lekcje i wieczor wiec tez spedzamy czas razem a przynajmniej sie staram
czekam az pojde na l4 od maja wtedy wkoncu odpuszcze i bede miala wiecej czasu bo to co musze zalatwic robie wszystko po pracy a potem bede miala czas od rana
mam w planach wogole nie wracac na etat po maierzynskim chcialabym pobyc w domu z dzieciami 2x w tyg pracowac w sklepie reszta pracownica zobaczymy jak wyjdzie w praniu

Witam w tlusty czwartek!! Niedawno otworzylam oczy.. Przez dzisiejsza wizyte cala noc nie spalam i znowu snily mi sie pierdoly... Tym razem hardcore- bylam wampirzyca w ciazy... Dacie wiare??

Jeszcze poltora h do wizyty... Zniose jajko chyba...

A jak u was? Ile juz paczkow zjadlyscie??

0d1ysek2pjkx1f5v.png

My mamy po różnych placowkach lekarzy ale nie jakos daleko odod siebie 10 km. I wysylamy tam gdzie miejsce. Jak ktos przyjdzie to dr z reguły przyjmuje ale ogolnie nie zyczy sobie dr żeby ktos przychodzil... nieraz odmawiaja i na tym sie konczy.

Dziewczyny probuje Was nadrabiac w chwilach odpoczynku, ale jest ciezko[emoji6] Mloda ozdrowiona[emoji5] Mnie cos glowa boli od wczoraj[emoji53] I coraz bardziej mnie martwia bole brzuszka, takie wrazeniw jakby skorcze chwilami[emoji20] Nie wiem tez czy czasem jakas infekcja sie nie rozwija, bo kilka razy mnie tak delukatnie zaswedzialo. Coraz bardziej sie martwie. Na szczescie zaraz po powrocie wizyta.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Widzę że temat majonezu oraz zupek chińskich został dzisiaj wyczerpany :D Ja zjadłam 2 chińskie na samym początku ciąży i jedną mam na czarną godzinę :D

Piccola Italia? :)

Eeeeeejjjjj... wydaje mi się że dzieci tak jak dzisiaj, były dzieci mniej i bardziej odpowiedzialne.. Inne, na pewno, ale czy rodzice byli tacy odpowiedzialni zostawiając mega maluchy tak naprawdę pod opieką starszych- ale wciąż dzieci?? Po prostu nie było wyjścia i tyle.

Ja też raczej z kosmetykami poczekam na koniec :tak:

Gratulacje..! I tego że pokaźny siusiak- też :D

Młody używa mokrego papieru toaletowego, bezpieczny dla kibelka :)

W końcu na czym innym jak jajka się znają lepiej..? ;)

Mmmmmmm wyglądają super!
Bottega Del Gusto :) Mieszkam prawie obok, więc często się zaopatruje w makarony, których nigdzie indziej nie znajdziesz :)

Witajcie dziewczyny :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :* ja jeszcze w łóżku ale już zajadam się paczkiem mąż z rana o to zadbał zaraz pewnie maleństwo obudze tymi slodkosciami :) masakra jest z tą sluzba zdrowia ja rok czekam na wizytę u kardiologia..
No jak mi powiedzieli termin do kardiloga za 2 lata kiedy jestem po stanie pozawałowym i zapaleniu mięśnia sercowego i z za dużym sercem to się zaśmiałam i powiedziałam, że dziekuję ale nie dożyję i wyszłam :D Na szczęscie w pracy mam rozszerzony pakiet lux med i tam chodzę :)

Ja też czasem miewam bóle głowy, ale gorsze jest wieczne zmęczenie. Nie mam wcale energii. Może i na to by pomógł mi magnez? Tym bardziej, że piję kawę a ona magnez wypłukuje.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Tak! Mi magnez pomógł nie tylko na bóle głowy ale własnie nie czuję się też tak non stop zmęczona i mam więcej energii :) Naprawdę polecam. Biorę 3xdziennie magne b6 :)

Zjadłam paczka poszłam się zważyć jeszcze raz i było pół kg mniej [emoji16] wniosek? Jeden paczek spala pół ki tłuszczu w pięć minut [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
[/QUOTE

Ooooo dzięki za info! Zjem dziś sporo w tkaim razie bo chcę schudnąć :D

Jejku przykro mi[emoji20] Kaszel mokry czy suchy? Katar przy tym?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mokry :( i gluty brzydkie. Myslalam, ze nas w tym roku to ominęło, bo rok temu co chwile ktores mialo jak nie zapalenie krtani, to oskrzeli. Wiec w tym roku pierwszy raz tak chorzy.

reklama
Witam w tlusty czwartek!! Niedawno otworzylam oczy.. Przez dzisiejsza wizyte cala noc nie spalam i znowu snily mi sie pierdoly... Tym razem hardcore- bylam wampirzyca w ciazy... Dacie wiare??

Jeszcze poltora h do wizyty... Zniose jajko chyba...

A jak u was? Ile juz paczkow zjadlyscie??

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Dasz radę :) porób coś i czas Ci zleci :)

Pączka?! Ani jednego... :( jeszcze z domu nie wyszłam...

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry