reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wow miesiąc to dużo... mnie po takim czasie pewnie wywaliliby z roboty [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mnie nie wywala bo nie maja ludzi to raz a dwa jest tyle pracy dookoła ze wcale mi nie będzie szkoda gdyby mnie zwolnili

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hejo!!

Sosenka, skusiłaś się na sprawdzenie czy ovitrelle jeszcze jest w organizmie?

Ja robię się coraz bardziej głodna, jak to w drugiej fazie cyklu...ciągle bym jadła.

Zuzik ja się dziś skusilam [emoji23] z ciekawości... ovitrelle podany 6 dni temu ,test z godz. 16 .... to trochę tego tego jest [emoji39]

I taki widok chce widzieć przy testowaniu [emoji41]
26e3201ed5cc45aaaa2459a676bbef4d.jpg

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Zuzik, nie.. nawet nie wiedziałam ze po ovitrelle wychodzą dwie kreski [emoji12] planowałam testować w niedziele, dwa dni przed beta... ale teraz nie wiem, żebym się za wcześnie nie ucieszyła

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zuzik ja się dziś skusilam [emoji23] z ciekawości... ovitrelle podany 6 dni temu ,test z godz. 16 .... to trochę tego tego jest [emoji39]

I taki widok chce widzieć przy testowaniu [emoji41]
26e3201ed5cc45aaaa2459a676bbef4d.jpg

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Ja zatestowałam z ciekawości po godzinie 14. Biel wizira, czyli ovitrelle się już ulotnił.
Jeszcze 6 długich dni do bety... dzisiaj 8 dzień po IUI. I czułam pobolewanie takie małpowe niestety. Co nie znaczy, że przestałam wierzyć w Cuda ;)
1518115771-6e7f67ea3eb8adb3-aaaaaa.jpeg

Zuzik ja mam jeszcze jeden chyba zrobię jutro z rana [emoji23]

Kurcze u mnie 4 dni po a ciagnie się cała wieczność [emoji26] no nic , damy radę [emoji6]

Zuzik ja mam jeszcze jeden chyba zrobię jutro z rana [emoji23]

Kurcze u mnie 4 dni po a ciagnie się cała wieczność [emoji26] no nic , damy radę [emoji6]

Jutro jeszcze będzie. Schowaj na właściwe testowanie :)

reklama
No dziewczynki szybko wam paruje to ovitrelle ja robiłam 10dni po podaniu ovitrelle i był bladzioch a beta jeszcze 12dpo wyszła 0.5 wiec szybciej to u was się usuwa ja odczułam to później na skórze jak mnie wysypalo. ...ciekawe czy w tym cyklu będzie to samo.
Właśnie pije jakieś słodkiej wino koszerne z Ameryki od Amiszow na lepsze endometrium :-) będę się codziennie na wieczór raczyć lampka do samego zabiegu :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Do góry