gooossia17
Fanka BB :)
Dziewczyny a jaeszcze zapytam, wczoraj lekarz powiedział mi żebym do pregny plus dołączyła pregbe dha. Czy któraś z was tak bierze? Bo nie wiem czy mam brać obie tabletki na raz czy jedna rano a druga wieczorem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ile masz?
Ja biorę Pregna Plus i MumOmega - biorę na raz dwie.Dziewczyny a jaeszcze zapytam, wczoraj lekarz powiedział mi żebym do pregny plus dołączyła pregbe dha. Czy któraś z was tak bierze? Bo nie wiem czy mam brać obie tabletki na raz czy jedna rano a druga wieczorem?
Z tego co wiem to leukocyty mówią o jakimś zapaleniu typu przeziębienie. Ale u Ciebie nie jest to jakiś spory wzrost.Dziewczyny miała któraś w morfologii podwyższone WBC (leukocyty)? Norma jest do 10 a ja mam 11,2. Wyczytałam gdzieś, że dla ciężarówek norma do 15, ale trochę się martwię. Nie wiem czy dzwonić do lekarza...
Evelin dobrze mówi.To chyba wg starych norm. Wg nowych 153 chyba.
Zazdroszczę tych wyników... Po 2h wg tej rozpiski, którą ostatnio zamieściła @Pixie_Dixie to norma jest do 153.Dziewczyny mam też już wyniki glukozy:
na czczo 66
po 1 h 129
po 2 h 146
Chyba ok?
Mysle, ze warto przetestowac te produkty i tak sa za darmoWarto? Ja właśnie zamówiłam z lidla i remy. Ale muszę poczekać na odbiór.
Ale to są chyba właśnie stare normy. Te nowe są inne, bardzie rygorystyczne.Evelin dobrze mówi.
Polecam artykuł
Link do: Diagnostyka cukrzycy ciążowej – test glukozy na czczo oraz OGTT
Zobacz załącznik 838579 Zobacz załącznik 838580 Zobacz załącznik 838581
Mysle, ze warto przetestowac te produkty i tak sa za darmo
(Zdjecia od gory: lidl, fakta, rema)