reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Też myślę ewentualnie o kolorowych dodatkach :) lubię z szarością np żółty akcent :) zobaczymy jak to wyjdzie :)

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mam salon wymalowany na jasny popiel i jedna sciana ciemniejsza :) do tego kupimy zolty naroznik, zaslony, itp :D
Tez mi sie to podoba :)

Jeezu
Mojej mamie cos podobnego wyskoczylo na szyj kolo twarzy i strasznie ja to swedzi. Myslimy, ze to od nowego kremu.. A do dermatologa dopiero sie ma zapisac w poniedzialek.. :/

reklama
Nie było mnie od poniedziałku i od wczorajszego wieczora próbuje was nadrobić, nie jest łatwo bo cały czas coś.. :errr:
Wszystko w porządku u mnie, dziękuje, że pytasz ;) byłam u znajomej na kilka dni i nie miałam czasu was podglądać :)

To troche czytania jest :p ja myslalam, ze tez sie zasypie setkami stron do wyjazdy K. Ale nie jest zle, co jakis czas wchodze, czytam, cos napisze :) moze tez mi lżej bo dziewczyny cos sie obijają ostatnio :D

Mam salon wymalowany na jasny popiel i jedna sciana ciemniejsza :) do tego kupimy zolty naroznik, zaslony, itp :D
Tez mi sie to podoba :)

Jeezu
Mojej mamie cos podobnego wyskoczylo na szyj kolo twarzy i strasznie ja to swedzi. Myslimy, ze to od nowego kremu.. A do dermatologa dopiero sie ma zapisac w poniedzialek.. :/
Jak ma tylko na szyji to mało prawdopodobne, że rumień zakaźny

Mój też musi mieć mięcho bo samymi warzywami najada się na krótko [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Bez mięsa to nie tylko sałatka, po której po godzinie byłabym głodna ;)

Znam sporo biegających wegetarian i wegan, w tym sporo "ultrasów" biegających trasy po 100, 200 albo i więcej km ;)
Tak, da się [emoji23] kumpel z pracy, od kilku lat weganin (odkąd więcej biega...), niedawno przebiegł po górach 160km... Więc - da się ;)
A dla zainteresowanych polecam zobaczyć, kto to taki Scott Jurek ;) (jego książka "jedz i biegaj" bardzo przyczyniła się do mojego zostania wege ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Bez mięsa to nie tylko sałatka, po której po godzinie byłabym głodna ;)

Znam sporo biegających wegetarian i wegan, w tym sporo "ultrasów" biegających trasy po 100, 200 albo i więcej km ;)
Tak, da się [emoji23] kumpel z pracy, od kilku lat weganin (odkąd więcej biega...), niedawno przebiegł po górach 160km... Więc - da się ;)
A dla zainteresowanych polecam zobaczyć, kto to taki Scott Jurek ;) (jego książka "jedz i biegaj" bardzo przyczyniła się do mojego zostania wege ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiem, że nie tylko sałatki, ale żeby się najeść na długo to byle co go nie syci... Ewentualnie gar makaronu lub ryżu albo kg ziemniaków [emoji16] mięso syci najlepiej i najdłużej (mojego faceta)

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny bylam w laboratorium i pani powiedziala ze posiew okolo tyg. A ja mam miec wizyte w srode ,jak myslicie bedzie juz wynik. Badania robie w diagnostyce i ciekawa jestem czy mozna wyniki sprawdzic. Nie chxe isc na marne i placic za wizte.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli robisz w diagnostyce to możesz sobie przez internet sprawdzić wyniki.

reklama
Do góry