reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie nie kluje, ale zaczynam juz odczuwac bole w kroczu. Chyba sie juz pi prostu zaczyna[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Co się zaczyna ? Coś złego?

reklama
Ahhh no tak już praktycznie mamy połowę ciąży dzidzie coraz większe organizm coraz bardziej obciążony co my będziemy w lipcu pisać:D :D
Oprocz tego, ze dzidzia coraz wieksza i macica sie rozciaga to juz na tym etapie zaczynaja sie rozluzniac wiezadla przygotowujac organizm do porodu. A ze to nie dziala wybiorczo tyljo na miednice to luzuja sie wszystkie wiezadla i moze pobolewac wszedzie. Ponoc niektorym kobietom nawet stopy sie powiekszaja.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny, pytanko z innej beczki :) kończy mi się umowa w play na telefon i nie wiem co dalej.. szczerze po tym jak z abonamentu za 60 zł zrobiło mi się 80+ to na play nie chce mi się patrzeć..
Nie mam jakiś szczególnych wymagań jakiś ogarnięty telefon i żeby cena nie była jakaś kosmiczna bo ja z telefonu mało korzystam.. poleci coś któraś?? :rolleyes:
Ja nie biorę telefonu z abonamentem. Też mam abonament w Play ale wzielam formule rodzina z mężem i mama. I w sumie ona wzięła do tego jakiś telefon ale żaden topowy. Płacimy 80zl na 3 osoby. 10gb internetu, nielimitowane rozmowy do wszystkich, darmowe smsy w Play płatne do innych.

Masaże mozna w ciazy ale dostosowane do kobiety w ciazy to samo olejki itd.chodze na takie masaże bo inaczej to bym po scianach chodziła.

Dziewczyny, pytanko z innej beczki :) kończy mi się umowa w play na telefon i nie wiem co dalej.. szczerze po tym jak z abonamentu za 60 zł zrobiło mi się 80+ to na play nie chce mi się patrzeć..
Nie mam jakiś szczególnych wymagań jakiś ogarnięty telefon i żeby cena nie była jakaś kosmiczna bo ja z telefonu mało korzystam.. poleci coś któraś?? :rolleyes:

K będzie płacił 60zl i wzial mi telefon za złotówkę. Warty 700zl. Parametry super, jak chcesz podam nazwe. Tyle,że w Play :) rozmowy i smsy za darmo i internetu 10giga.

reklama
Ja mam takie uczucie jakby ktoś mnie ukul i od razu przechodzi i tak co jakis czas a coś bralas ?

Mi nie przechodziło po niczym. A uczucie raczej jak bym miała zakwasy w tym miejscu a nie uklucie. Ale pachwiny. I ból pojawił się po tych skurczach. Wzięłam w weekend 2x1 magnez + nospe. Weź moze ci przejdzie :)

Do góry