Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mnie nie kluje, ale zaczynam juz odczuwac bole w kroczu. Chyba sie juz pi prostu zaczyna[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Co się zaczyna ? Coś złego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nie kluje, ale zaczynam juz odczuwac bole w kroczu. Chyba sie juz pi prostu zaczyna[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Haha, no bole tu i tam[emoji6] I tak juz do konca coraz gorzej.Co się zaczyna ? Coś złego?
Haha, no bole tu i tam[emoji6] I tak juz do konca coraz gorzej.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Nom aż się tego boje jak tak wszystko teraz boli to co będzie później masakraAhhh no tak już praktycznie mamy połowę ciąży dzidzie coraz większe organizm coraz bardziej obciążony co my będziemy w lipcu pisać![]()
![]()
Oprocz tego, ze dzidzia coraz wieksza i macica sie rozciaga to juz na tym etapie zaczynaja sie rozluzniac wiezadla przygotowujac organizm do porodu. A ze to nie dziala wybiorczo tyljo na miednice to luzuja sie wszystkie wiezadla i moze pobolewac wszedzie. Ponoc niektorym kobietom nawet stopy sie powiekszaja.Ahhh no tak już praktycznie mamy połowę ciąży dzidzie coraz większe organizm coraz bardziej obciążony co my będziemy w lipcu pisać![]()
![]()
Ja nie biorę telefonu z abonamentem. Też mam abonament w Play ale wzielam formule rodzina z mężem i mama. I w sumie ona wzięła do tego jakiś telefon ale żaden topowy. Płacimy 80zl na 3 osoby. 10gb internetu, nielimitowane rozmowy do wszystkich, darmowe smsy w Play płatne do innych.Dziewczyny, pytanko z innej beczkikończy mi się umowa w play na telefon i nie wiem co dalej.. szczerze po tym jak z abonamentu za 60 zł zrobiło mi się 80+ to na play nie chce mi się patrzeć..
Nie mam jakiś szczególnych wymagań jakiś ogarnięty telefon i żeby cena nie była jakaś kosmiczna bo ja z telefonu mało korzystam.. poleci coś któraś??![]()
Dziewczyny, pytanko z innej beczkikończy mi się umowa w play na telefon i nie wiem co dalej.. szczerze po tym jak z abonamentu za 60 zł zrobiło mi się 80+ to na play nie chce mi się patrzeć..
Nie mam jakiś szczególnych wymagań jakiś ogarnięty telefon i żeby cena nie była jakaś kosmiczna bo ja z telefonu mało korzystam.. poleci coś któraś??![]()
No ja tak mialam. Udalo sie powstrzymac przedwczesny porod, a potem marzylam zeby to sie juz skonczylo[emoji6] A corka stwierdzila, ze jak nie dalismy jej wyjsc kiedy chciala to teraz nie wyjdzie i juz[emoji6] Urodzilam rowno w terminie.Bedziemy wsciekle ze jeszcze w dwupaku chodzimy...
![]()
Ja mam takie uczucie jakby ktoś mnie ukul i od razu przechodzi i tak co jakis czas a coś bralas ?