Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze nie kupowałam, ale pewnie w necie zamówię.A gdzie spoworki kupujcie na necie czy w sklepie?
Mam używany od siostry, muszę tylko wypraćJeszcze nie kupowałam, ale pewnie w necie zamówię.
Jeszcze nie kupowałam, ale pewnie w necie zamówię.

Ja kolderki i poduszki nie kupuje, bo przez pierwszy rok sie nie przyda i beda sie tylko kurzyc, jak w pietwszej ciazy.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mi sie nie spieszy do porodu. Juz w nocy sie budzę i boję tak strasznietrzeci raz to przeżywać... brrrrrrr.
No ja tak mialam jak mloda do przedszkola poszla, a ja sama i zamiast korzystac to sie zamartwialam. Po jakims czasie przywyklam. Tetaz uwielbiam by sama[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017

chce zamowic ten komplet Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor bardzo podobaja mi sie kolory nie planuje baldachimu ani ochraniaczy cena w miare dobra polska produkcja
tylko zastanawia mnie ten wymiar 70/100 cm
pozniej mozna wybrac 100/135 cm
jak myslicie doradzcie cos
Dokładnie takjak już będziecie miały wybrane to pamiętajcie żeby się pochwalić !![]()
Po porodzie może nie być czasuJa tez wlasnie marze o tym zeby odpaczac jeszcze przed porodem[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
To będziemy się stresować razemTo super, ze wszystko ok! Ja tez mam polowkowe 1.03[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017